Розглянуто Прошу переглянути дану скаргу на ім'я Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
1. Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
2. Особистий нікнейм: Томас Джери
3. Суть скарги:

Здрастуйте, Сергію Коваленко.

У мене виникла неприємна ситуація, яку я хотів би вирішити за вашою допомогою. Мене забанив адміністратор Андрій Блащина на 31 день через обман адміністрації. Нижче я прикріплюю свою попередню скаргу щодо цього.
Після цього я написав вам у Telegram, і ми обговорили ситуацію. Ви сказали, що розумієте проблему і запропонували компроміс: я повертаю гроші за контейнер, ви надайте приз, який у ньому був, і ви знімаєте з мене бан і варн. Я погодився на ці умови, і ви підтвердили
Пізніше ви повідомили, що не можете зайти в гру, але самі сказали, що готові і можете допомогти. Однак після цього ви перестали відповідати і почали ігнорувати мої повідомлення. Коли я повторно спитав, чи буде розбан, ви направили мене до ГА. Я написав йому, але він відповів, що не збирається допомагати у цій ситуації.
З огляду на те, що саме ви запропонували рішення та пообіцяли допомогу, я не розумію, чому тепер залишаюся заблокованим, а мої повідомлення ігноруються. Я вважаю, що маю право на справедливий розгляд та виконання досягнутих домовленостей.
Прошу вас розглянути цю ситуацію і все ж таки допомогти її вирішити: або зняти бан і варн, або виконати запропонований вами варіант. Також прошу підказати, до кого ще можна звернутись, якщо керівництво проекту відмовляється виконувати свої обіцянки.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиц
IMG_8210.jpeg

5. Дата походження: 03.04.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі