Розглянуто Прошу переглянути оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
95
Бали
31
1.Особистий нік-нейм: Вася Комбікорм
2.Нік-нейм адміністратора: Yu4DM-CP
3.Суть скарги:Добрий день, шановна адміністраціє UKR GTA! Пишу з проханням про перегляд мого бана, виданого за нібито обхід блокування (забанений на 6000 днів). Я не мав наміру порушувати правила проекту, і хотів би пояснити ситуацію. Дійсно, нещодавно я змінив серійний номер своєї операційної системи. Це сталося після того, як я придбав офіційну ліцензію Windows та виконав оновлення системи — після чого, як я згодом зрозумів, змінився серійник. Я не усвідомлював, що це може бути сприйнято як обхід блокування, оскільки не робив жодних дій, спрямованих на обхід бана на вашому сервері. Щиро прошу з розумінням поставитися до ситуації. Я поважаю правила сервера та готовий дотримуватись їх надалі. Якщо можливо, прошу про амністію або скорочення строку блокування. Дякую за увагу та вашу роботу над проектом. Сподіваюсь на справедливе рішення.
4.Докази:
ывап.png

5.Дата:31.05.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Вам необхідно для початку оскаржити блокування за чіти на 05 сервері, після цього створіть оскарження та надайте посилання на схвалене оскарження з 05 серверу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі