֎Марк Болотний֎
Новий гравець
- Реєстрування
- 22 Тра 2023
- Дописи
- 28
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
1. Нікнейм гравця: Варфоломій Кунін ID 56266
2. Особистий нікнейм: Марк Болотний ID 35673
3. Клан порушника: не записалось на фрапсі перевірте
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: Людина мала продати мені 180 лохини по 15К/шт. Всього виходить 2,7 млн. Я скинув людині гроші на картку, після чого вона просто лівнула. Прошу покарати людину та, за можливості, повернути мені мої кошти. Після того як людина вийшла підійшла ще одна і сказала про домовленість. Тайм код (2.40) (Будьте хорошою адміністрацією ви все бачите тому не шукайте будь-ласка "відмазки по типу не було домовленості" та не портіть гравцям рп-життя. Тому що після такого гравцям буде попросту не приємно грати на проекті)
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 03.06.2025
2. Особистий нікнейм: Марк Болотний ID 35673
3. Клан порушника: не записалось на фрапсі перевірте
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: Людина мала продати мені 180 лохини по 15К/шт. Всього виходить 2,7 млн. Я скинув людині гроші на картку, після чого вона просто лівнула. Прошу покарати людину та, за можливості, повернути мені мої кошти. Після того як людина вийшла підійшла ще одна і сказала про домовленість. Тайм код (2.40) (Будьте хорошою адміністрацією ви все бачите тому не шукайте будь-ласка "відмазки по типу не було домовленості" та не портіть гравцям рп-життя. Тому що після такого гравцям буде попросту не приємно грати на проекті)
6. Докази (скриншот/відео):
Останнє редагування: