Розглянуто Прошу переглянути

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Січ 2025
Дописи
53
Реакції
28
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Єгор Дроновий
UKRAINE GTA 21.01.2026 22_51_47.png
UKRAINE GTA 21.01.2026 22_50_46.png
UKRAINE GTA 21.01.2026 22_50_36.png
UKRAINE GTA 21.01.2026 22_50_00.png

2. Нікнейм адміністратора:Олександра Мальчук
3. Суть скарги:замутили не по правилу проекта за правилами UG 5.22 "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут аут 30-90 хвилин
я з цим не згодин бо та людина почала DM KAR без вагомої причини прошу переглянути відео фіксацію у адміністратора

4. Доказ отриманого покарання (аж /відео):
5. Дата порушення:21/01
Прошу переглянути відеофіксацію адміністраці. Петро Олівець Олег Середа Максим Мальчук томущо вони слідкували за мной коли був дм кар а з Олександра Мальчук я поспілкувався вона сказала що зайшла в спек в той момент коли я погрожував як можно видкидувать людину коли не знаєш всю ситуацію

Їду я бачу клановці до НПУ пристають викликав репорт почали дивитися потім я як почав їхати то почали стріляти по колесам я вийшов запитав що до чого вин думав що це була його машина там у нього така сама машина потім я сказав що за це тобі видадуть дм кар вин сказав не цензурно виражатися я сказав що за це буде мут все я поїхав на рибалку хлоп и мне прилитає мут и просто клас
ну в то що вин писав видно що вин стріляв случайно бо думав що то була його машина прошу зробити чесний вердикт тому що я думаю що не всі адм захочуть показувати своє порушення прошу переглянути відеофіксацію з тих адм хто до мене прилетів в той час та по розмовляти з Адміністратором хто мені видав мут томущо я розмовляв з ст и звичайним адміністрацієй вони сказали що не можуть видати покарання томущо не бачили повний конфликт а Олексанра відразу зайшла до мене від людини яка дм кар та лексику нічого не зробила а мені видала покарання

Тут я сегодня викликав Олег Середа у нього було зафіксовано що по мені почали стриляти він сам підтвердив
IMG_0519.jpeg
Screenshot_20260122-142905_Telegram.jpg

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,554
Реакції
1,001
Бали
253
Вітаю!

Обговоривши ситуацію із адміністратором та переглянувши відеодоказ, покарання було видано вірно.
Порушень з боку адміністратора не було виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі