Відмовлено Прошу перегравання капта за BRAUNI.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Мейсон Блек
  2. Особистий нікнейм: Бухгалтер Тюбикович
  3. Суть скарги:

Вітаю, шановна адміністраціє та гравці, які читають цю скаргу.

У суботу, 28.06.2025, відбувався капт (Битва кланів), під час якого трапилися деякі неприємні моменти, які, на мою думку, а також, вважаю, на думку більшості гравців, були не зовсім правильними.

А саме:

• Помилка адміністратора (ГС Неоф);
  • Порушення правил Битви за Картель з боку клану WALHALLA.

Що ж саме сталося?​

Поясню, як усе було.

28.06.2025 ГС Неоф отримав дві фотографії від Головного Тестера UKR GTA (перше фото та друге фото). Це були зображення, на яких була вказана локація спавну гравців. Але адміністратор Мейсон Блек неправильно це зрозумів і вирішив, що це — межі, за які не можна виходити гравцям. - (Фото).

Також зазначу, що в Telegram заздалегідь були опубліковані фото локації, на якій не мало бути жодних обмежень.

Звідки я це все дізнався?​

30.06.2025 я разом із лідером клану BRAUNI зайшов в офіційний Discord UKRAINE GTA, де ми почали розбиратися, чому саме на 02 сервері була така локація.

Я поставив запитання:
«Чи було це узгоджено з керівництвом?»
На що отримав відповідь від ГС-а:
«За локацію не було відомо.»

Через кілька хвилин я спитав:
«Чому капт на 02 сервері грали як страйкбол, а на інших — по всій локації?»
Відповідь була така:
«Це нова карта, і нікому не було відомо, за які межі можна виходити під час капту.»

- Мене здивувало, як ГС НЕОФ 02 сервера міг самовільно визначити межі, і чому він не повідомив про це керівництву.

Чому я вважаю це неправильним і чому вимагаю перегравання капту — я пояснив у голосовому чаті з адміністратором. - Відео тут

Коли я запитав:
«Чому саме такі межі?»
Він відповів:
«Мені скинув їх Головний Тестер — Міша.»

Згодом адміністратор спитав, на яких ще серверах ми грали капти. Я відповів — 04 сервер, після чого він запросив у голосовий чат ЗГС НЕОФ 04 сервера — Танюшку Роуз. Це була та людина, яка за 2 хвилини допомогла розібратися в ситуації, за що я їй дуже вдячний.

До того ж шанований Мейсон Блек спочатку казав, що межі не були відомі, а потім з'ясувалося, що Міша все ж таки надав якісь межі...

І це ще не все — Мейсон разів 10 повторював про заборонену локацію, коли я питав:
«Чи було це узгоджено з керівництвом?»

Що з’ясувалося завдяки Танюшці Роуз?​

1. Карта була надана в спеціальному Telegram-каналі для ГС і ЗГС, і там не було жодного слова про межі!
    Саме в цей момент до ГС НЕОФ 02 сервера дійшло, що він переплутав і відправив не ті межі.
  2. Як пояснила ЗГС НЕОФ 04 сервера, мітки, які Мейсон Блек розмістив у новинах кланів, були не межами, а точками спавну гравців.

Підсумки:​

• Головний Тестер надав фото місць спавну, а Мейсон Блек прийняв їх за межі;
  • Локація без меж весь час була доступна в групі для ГС/ЗГС, але ГС НЕОФ 02 сервера її не побачив;
  • Інші ГС-и все побачили й зробили повноцінний порт.

Після цього питання по локації можна вважати закритим.

Тепер щодо порушення з боку клану WALHALLA

На форумі UKRAINE GTA в розділі "Правила Битви за Картель" є такий пункт:

2.15. Заборонено залазити на кран.

Я не впевнений, чи це була одна людина, чи четверо різних, але ситуація така:

Гравці клану WALHALLA залазили на закритий конт (фото додається).
На нього можна потрапити лише через кран (відео-туторіал також додається).

- Відео порушення від клану WALHALLA.

Таким чином клан WALHALLA порушив правило 2.15.

Більше того, гравець, який це робив, давав КД більшості наших гравців, і гравці, які грали за клан BRAUNI майже весь час перебувала під КД.
У них не було іншого виходу, окрім як виходити і стрілятись, де вони вмирали, бо не могли використати екстазі — воно було в КД.

Відео порушення клану WALHALLA додається.

Підсумок:​

• Незрозумілі межі, що були на користь клану WALHALLA;
  • Порушення правила 2.15 цим же кланом;
  • Підсумковий рахунок — 38:50.

Вважаю, що в разі перегравання клан BRAUNI покаже набагато кращий результат.

P.S. Я не звинувачую Мейсона Блека, але прошу перегравання капту з подачею нового списку на капт.

Очікую відповіді від ГА.
Discord для зв’язку: @vlad_uchiha40let

4. Докази (скріншоти/відео): усі файли додаю сюди на всякий випадок.
1
2
3
4
5
6
Фото 1
Фото 2
Фото 3
WALHALLA:
Фото 1
1
2

5. Дата порушення:

• Капт: 28.06.2025
  • Войс з адміністратором: 30.06.2025

Олександр Моноліт

Бувший ГА | Західна Україна
Реєстрування
4 Гру 2023
Дописи
328
Реакції
170
Бали
48
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Нами було встановлено, що під час проведення битви за картель дійсно мала місце комунікаційна неточність щодо меж території зі сторони ГС Неоф.

Разом із тим, обидві сторони мали однаковий доступ до цієї інформації, керувалися одними й тими ж орієнтирами під час підготовки та проведення заходу, що забезпечило рівні умови для всіх учасників.

Ми також визнаємо, що розгляд скарги було проведено із запізненням - за це приносимо вибачення. Враховуючи, що з моменту події минув значний час, а захід пройшов у стабільному форматі без зафіксованих технічних чи організаційних збоїв, рішення про перегравання ухвалено не буде.

Для уникнення подібних ситуацій у майбутньому вже проведено внутрішні уточнення щодо меж територій. ГС Неоф отримає дисциплінарне покарання за некоректно донесену інформацію.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі