Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 300
- Реакції
- 599
- Бали
- 508
1. Ваш нікнейм та ID: 78172
2. Нікнейм адміністратора: Стефан Дюрант
3. Суть скарги:
Прошу переглянути рішення щодо видачі покарання гравцю Дмитро Гончаренко 103075 ось по цій скарзі Скарга. Його образи були дуже грубі та принизливі.
Й за менші образи гравці отримували бан, а тут 2 хв стоїть мене грубо ображає й отримує мут.
Причиною образ була ось ця подана на нього скарга дм на роботі автобуса. Як видно з мого відеодоказу, гравець просто вирішив зламати мій транспорт та вбити, без будь якої на то ІС причини.
Також є інші скарги від інших гравців, де також Дмитро Гончаренко перший розпочинає ДМ без причини.
Його поведінка є неадекватною.
З того мута що він отримав, гравець висновки не зробив та зайшовши на форум вже після отримання покарання продовжує ображати:
Також прошу видати покарання за правилами поведінки на форумі по 4.1 Суворо заборонено ображати користувачів як прямо, так і завуальовано, тролити та відкрито провокувати на конфлікт. | Бан 15 днів.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата порушення: 17.09.26
2. Нікнейм адміністратора: Стефан Дюрант
3. Суть скарги:
Прошу переглянути рішення щодо видачі покарання гравцю Дмитро Гончаренко 103075 ось по цій скарзі Скарга. Його образи були дуже грубі та принизливі.
Й за менші образи гравці отримували бан, а тут 2 хв стоїть мене грубо ображає й отримує мут.
Причиною образ була ось ця подана на нього скарга дм на роботі автобуса. Як видно з мого відеодоказу, гравець просто вирішив зламати мій транспорт та вбити, без будь якої на то ІС причини.
Також є інші скарги від інших гравців, де також Дмитро Гончаренко перший розпочинає ДМ без причини.
Його поведінка є неадекватною.
З того мута що він отримав, гравець висновки не зробив та зайшовши на форум вже після отримання покарання продовжує ображати:
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата порушення: 17.09.26
Останнє редагування: