Максим Дімонович
Новий гравець
- Реєстрування
- 5 Лип 2024
- Дописи
- 20
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця:Андрій Каратель(або Картель) і 126631
- Особистий нікнейм: Валерій сорочкин
- Суть скарги: зупинили мене два поліцейських(за порушення правил), я дав їм паспорт(не був у розшуку і він мені виписав штраф) потім ще щось захотіли, щоб я показав, я запитався що ще треба, почекали трохи, бо андрій не бачив, що я писав - що ще треба, може і навмисне, андрій мене заарештував без попередження, тоді мені ніхто з них не сказав за що і повезли в ментовку, потім коли приїхали почали розбиратись за що, він сказав що я не показав документи, хоча вже показав паспорт і я питав що ще треба, щоб вже відстали, а він мовчить і почав мене арештовувати, по приїзду до будівлі 126631(ід гравця) почав бити мене на вулиці і казати откат, і ще так пару раз в самому приміщенні поліції, так от зайшли ми в приміщення і андрій питає знову паспорт так як я нічого іншого показати не міг і відпускає, я кажу їм що вони будуть на форумі, 126631 спеціально переїжає мене машиною, кажучи откат вкотре, далі вже б'ю цю машину і кажу откат, а вони мене заарештовують, потім я вже не мав нервів розбиратись з цими обдарованими і вийшов з гри, зайшовши в мене 1год 34 хв арешту за порушення законів
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 04.08.2024