Розглянуто Прошу розбанити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян отто

Новий гравець
Реєстрування
14 Вер 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
Прошу розбанити
Нікнейм адміністратора: Лука Архангел
Особистий нікнейм: Ян Отто
Суть скарги: Оскарження: Добро мене забанили на 10 днів за відсутність доказів, відео, скринів на ловлі майна.
Добрий день, шановна адміністраціє. Мене забанили на 10 днів за відсутність доказів, відео, скринів на ловлі майна. Це було підчас ловлі гаражів я за хотів спробувати зловити але я не знав що треба відео-фіксація на ловлі бо то моя перша ловля майна я граю місяць але не прочитав правила в цьому плані я згоден моя вина, я по логам був перший зі слів адмін Лука Архангел, ловили ми гараж під номером 105, так на відео у іншого гравця Кро Мартін видно що я зайшов теж туди і чув що списали гроші, після того я вийшов перевір шо не мій гараж і релогнувся в квартиру в Київ поїхав на біржу продавати речі згодом до мене тепнувся Лука і запитав чи знаю що мені повернули гараж? я відповів ні, був дуже здивований цьому, і розповів йому те саме що написав вище після цього мене кікнув на 10 днів. Прошу посприяти розбану, хоть би за те що не мав досвіду і знання в тому як правильно повинна відбуватися ловля майна. Дякую. Гарного дня!

Скрін бана

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Зніму вам блокування, на майбутнє будь-ласка ведіть відеофіксацію, оскільки незнання правил не звільняє від відповідальності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі