Розглянуто Прошу розблокувати акаунт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Кошиков

Новий гравець
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
Ваш нікнейм:Денчик Форс
2. Нікнейм адміністратора:незнаю
3. Суть скарги:Мене попросив мій друг з (інет друг, з яким я грав юкрейн гта) щоб я дав йому зайти на акаунт щоб він подивився моє майно (він знав що я був багатший за нього) я йому дав зати на акаунт, підтрердив 2Fa і тут він мене блокує, просто блокує і тут я розумію що я зробив велику помилку, я написав йому в телеграм але вже було пізно, подзвонив після чого він мене заблокував в дзвінках також, і тут я зрозумів що акаунт в небезпеці я написав в Технічну підтримку Ukraine Gta щоб вони його відключили, його відключили і він сразу перезайшов і мені сказали що можуть заблокувати і я сказав окей, і мені сказали звернутися на форум.
Я прошу вибачення, я знаю що я зробив неправильно, так не можна було робити 2FA створено щоб акаунт не взломували а я сам його дав взломати, також мій недодруг змінив пароль, я прошу у вас розблокувати мені акаунт, я більше так ніколи не буду робити, я обіцяю.
Дякую за вашу увагу, всім гарного то спокійного дня.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):відсутнє, при потребі можу надати
5. Дата порушення:12.01.2026

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Так это считается покупка/продажа аккаунта, передача аккаунта сторонним людям.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!

Ваш ігровий акаунт було розблоковано, перш ніж робити такі дії, переконайтесь що це не являється забороненим правилами.
Також не потрібно довіряти людям свої дані від акаунту, це ваша конфіденційна інформація, яку мусите знати лише ви.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі