Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Максим Котигорошко
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: Заблокували ні зашо без жодних причин нібито я злив якусь інфу та обману адміністрацію. Так як я переглянув скаргу гравця Графа Чорного там вказано було розслідування, прошу надати докази. Так адміністратору демонстрував те що в пункті 4 теж саме. Прошу розібратись ГА з цим. По перше я проживаю у гуртожитку бо працюю в місці на велий відта від дому. В кімнаці з мною проживають декілька людей серійний номер може айпі адресу однаковий. З приводу акаунту у мене їх два на цьому акаунті [email protected] ви можете перевірити це що зареєтровано на гта Ukraine, один Центральна Україна, а інший не пам'ятаю південна Україна чи північна. З приводу IP адресу в гуртожитку він однаковий. Та доступ до ПК мають особи які проживають з мною. Будь хто може зайти на мій акаунт бо паролю немає ПК не захищенний. Та іменно входів Ukraine GTA з мого ПК я не бачив в моєї присутності. Це все можна перевірити за адресою яку я вам надав, що дійсно я маю два акаунти але на різних серверах. Все це можна перевірити розблакувати два акаунти та перевірити щоби іменно були люди в гр в той самий час це не так важко зробити. Всю інформацію готовий надати, що є в історії та продемострувати її, коли буде вільний час напевно ввечері десь 20:00. Людину можна згнаби без жодних причин але важко довести що вона не винна.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Демонстрування всіх записів які я здійснював в останнє, Демонстрування моїх дій в браузері
- , акаунту в форумі та діскорд, Історія браузера за останній час
- Дата походження: 12.08.24
Останнє редагування: