Розглянуто Прошу розглянути ГА та розібратись у цьому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
87
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Котигорошко
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
  3. Суть скарги: Заблокували ні зашо без жодних причин нібито я злив якусь інфу та обману адміністрацію. Так як я переглянув скаргу гравця Графа Чорного там вказано було розслідування, прошу надати докази. Так адміністратору демонстрував те що в пункті 4 теж саме. Прошу розібратись ГА з цим. По перше я проживаю у гуртожитку бо працюю в місці на велий відта від дому. В кімнаці з мною проживають декілька людей серійний номер може айпі адресу однаковий. З приводу акаунту у мене їх два на цьому акаунті [email protected] ви можете перевірити це що зареєтровано на гта Ukraine, один Центральна Україна, а інший не пам'ятаю південна Україна чи північна. З приводу IP адресу в гуртожитку він однаковий. Та доступ до ПК мають особи які проживають з мною. Будь хто може зайти на мій акаунт бо паролю немає ПК не захищенний. Та іменно входів Ukraine GTA з мого ПК я не бачив в моєї присутності. Це все можна перевірити за адресою яку я вам надав, що дійсно я маю два акаунти але на різних серверах. Все це можна перевірити розблакувати два акаунти та перевірити щоби іменно були люди в гр в той самий час це не так важко зробити. Всю інформацію готовий надати, що є в історії та продемострувати її, коли буде вільний час напевно ввечері десь 20:00. Людину можна згнаби без жодних причин але важко довести що вона не винна.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Демонстрування всіх записів які я здійснював в останнє, Демонстрування моїх дій в браузері
  5. , акаунту в форумі та діскорд, Історія браузера за останній час
  6. Дата походження: 12.08.24
Шановне ГА дивиться я можу отримати покарання, що напевно з користались моїм акаутном та ПК, і то це довести треба. Ну це ні в якому разі не обман адміністрації. Якщо зходу розлідування, що дійсно було користування моїм пристроєм є моя провина. Була амністія гравцям які були заблоковані на 6000 днів. Я увесь період грав чесним образом, жорсткі порушення не робив та не використовував сторонніх програм. Прошу Вас в друг розслідування буде не вмій бік, прошу вас пом'ягшити покарання та розблакувати акаунт та дати покарання у вигляді попередження 7 днів, якщо я скоюю якесь порушення за цей період готовий нести у двійному вигляді тобто 28 днів заблокування. Прошу Вас шановне ГА піти на зустріч та дати амністію мені теж, зробили амністію як гравцям які скоювали жорсткі порушення та отримували покарання у вигляді 6000 днів.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі