Розглянуто Прошу розглянути

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Мамаєв

Отаман| 07
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
204
Реакції
153
Бали
88
1.Нікнейм гравця: Машуля Громова
2.Особистий нікнейм: Денис Хомс
3.Суть скарги: Ви сказали що в мене є блокування на 02 сервері згодний звами ,але хочу сказати що це не моя вина в мене є молодший брат і я йому зареєстрував акаунт під свій на 02 і бан получив він на моєму акаунті на 02. Може ви не знаєте но Я Стояв на Полковнику НПУ К як на 05 добре,даже був на посаді Ігрового Помічника і старався бути чесним гравцем но нажаль ви не даєте змогу ,бути нормальним гравцем та приходиться що ви руйнуєте бажання розвиватися далі.Прошу вас вибачити мене (хотя я там зовсім не причетний) за всі порушення які я совершав ,і не совершав .Але ви кажете по репортвх що Адміністрація всім дає шанс,але я вже переконався що це не так ,є такі адміністратори які роблять і стараються для гравців,а є такі що в це роблять тільки для свого блага!!!! Тому на ваше рішення я не чикаю жалості , але хочу справедливості!!! На цьому сервері Адміністратори схвалювали мої заявки і давали мені шанс ,але я їх старався не розчаровувати та поводив себе адекватно то старався продовжувати та підіймати свою карєру
5.Докази (скріншот/відео): Тиць

Дата порушення: 14.01.2025

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаємо, шановний гравець!

Рекомендуємо звернутися на 02 сервер, де було накладено покарання, з детальним описом вашої ситуації.
Після обговорення та оскарження покарання ми зможемо розглянути можливість надання вам шансу проявити себе на посаді лідера або на інших керівних посадах.

Будь ласка, очікуйте відповіді від ГА або ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі