Відмовлено Прошу ще раз розглянути моє звернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Босенко

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
68
Реакції
48
Бали
167
1. Ваш нікнейм:вже не памятаю (ілля порошенко вроді)
2. Нікнейм адміністратора:ГА-КА
3. Суть скарги:
Доброго дня.
Дякую за відповідь. Я ознайомився з вашим рішенням і розумію, що згідно з правилами відповідальність за акаунт несе його власник.
я не намагаюся оскаржувати самі правила чи уникнути відповідальності. Лише прошу вас, якщо це можливо, зробити виняток у моїй ситуації.
Я визнаю, що передача акаунта була моєю помилкою, і дуже шкодую про це. Цей випадок став для мене серйозним уроком, і я гарантую, що більше ніколи не передаватиму свій акаунт будь-кому.
Через це блокування я також втратив доступ до свого основного акаунта на 01 сервері, у який вклав понад 2500 годин гри. Для мене це роки проведеного часу та великий прогрес, який дуже не хочеться втратити назавжди через одну необдуману помилку.
Я не прошу скасувати правила проєкту лише прошу дати мені один останній шанс. Якщо це можливо, прошу переглянути покарання або замінити його на менш суворе. Обіцяю, що більше жодних порушень з мого боку не буде.
Дякую за приділений час.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ОСКАРЖЕНЯ-ГА-КА.428000/
5. Дата порушення:26.07.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
752
Реакції
307
Бали
478
Вітаю!

В оскарженні вам відмовлено.
Відповідь на ваше питання вже була надана у попередній скарзі, тому підстав для повторного розгляду немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі