Олег Середа.
Північна Україна
- Реєстрування
- 14 Кві 2024
- Дописи
- 52
- Реакції
- 15
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора:Томмі Вінчестр
- Особистий нікнейм:Олег Середа 9981
- Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація мені нині була потрібна допомога слідкуючи за неоф організаціями але як показав той день вони не планували працювати бо я 40 хв може і більше просив їх прийти і помогти бо то діло було на 1 секунду не більше я писав репорти що 3 хв неспорю я може так не мав робити але я думав шо таким чином ГС і ЗГС неоф звернуть на мене увагу прилетять і допоможуть в продовж весь той час мені були відповідали адміністратори а саме : Лоренцо Деклоренс,Ярослав Кримський ,Танюша Роуз і Стас Чортенко(якщо когось забувся вибачаюся) і вкінці коли я вже поняв шо мені дані адміністратори не будуть мені допомагати не знаю чи вони весь той час були зайнять чи їм було просто ліньки працювати я написав у репор:,,ладно бачу що ГС і ЗСГ не панують парцювати вибачте за спавнʼʼ бо я їх виклика щоб вибачитися за те що я певно більше 40 хв писав репорти і мішав у відповідь адміністратор який ні разу не відповів мені видав мені мут за Flood in report я не спорю може то справедливе покарання але я розумію що мені видали покарання ті адміністратори які реально працювали і кожен раз мені відповідали і коли я то написа то всі ті адміністратори які відповідали такі продовжили свою роботу і далі відповідали без ніяких покарань а той адміністратор який ні разу не відповідав а саме Томмі Вінчестр видав мені мут моя думка що адміністратор має не тіки видавати покарання а і відповідати простим гравцям прошу якщо можна зняти мут дякую за увагу і за потрачений час на мене
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:05.03.2025