Відмовлено Прошу якщо можна зняти мут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Середа.

Північна Україна
Реєстрування
14 Кві 2024
Дописи
52
Реакції
15
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Томмі Вінчестр
  2. Особистий нікнейм:Олег Середа 9981
  3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація мені нині була потрібна допомога слідкуючи за неоф організаціями але як показав той день вони не планували працювати бо я 40 хв може і більше просив їх прийти і помогти бо то діло було на 1 секунду не більше я писав репорти що 3 хв неспорю я може так не мав робити але я думав шо таким чином ГС і ЗГС неоф звернуть на мене увагу прилетять і допоможуть в продовж весь той час мені були відповідали адміністратори а саме : Лоренцо Деклоренс,Ярослав Кримський ,Танюша Роуз і Стас Чортенко(якщо когось забувся вибачаюся) і вкінці коли я вже поняв шо мені дані адміністратори не будуть мені допомагати не знаю чи вони весь той час були зайнять чи їм було просто ліньки працювати я написав у репор:,,ладно бачу що ГС і ЗСГ не панують парцювати вибачте за спавнʼʼ бо я їх виклика щоб вибачитися за те що я певно більше 40 хв писав репорти і мішав у відповідь адміністратор який ні разу не відповів мені видав мені мут за Flood in report я не спорю може то справедливе покарання але я розумію що мені видали покарання ті адміністратори які реально працювали і кожен раз мені відповідали і коли я то написа то всі ті адміністратори які відповідали такі продовжили свою роботу і далі відповідали без ніяких покарань а той адміністратор який ні разу не відповідав а саме Томмі Вінчестр видав мені мут моя думка що адміністратор має не тіки видавати покарання а і відповідати простим гравцям прошу якщо можна зняти мут дякую за увагу і за потрачений час на мене
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:05.03.2025

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Покарання видано вірно, якщо ви бачили що адміністратор якого ви кличите не приходить до вас протягом довгого часу, то можливо він був зайнятий своїми посадовими обов'язками ( різноманітні битви, ГРП і т.д ), проте ви всеодно продовжили писати в репорт за що вам й було видано мут.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі