Відмовлено Прошу я не хочу покидати проект Для Кірівництва Укр Гта Прошу вас повірте мені я більше так не буду ПРОШУ ПРОБАЧЕННЯ У ВСОГО ПРОЕКТУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрлеонардо

Новий гравець
Реєстрування
6 Кві 2024
Дописи
3
Реакції
2
Бали
3
Нік адміна
Особистий Нік Андрій Леон
Суть Скаргі чисто сирдечне зізнання Вибачаюся над усіп проектом я був не правий я жалію свій поступок і надаю слово ЗСУ Що Більше такого не Зроблю Прошу вас На Колінах Вибачення на д Усім Проектом не повторю таку ошибку прошу пробачити мене я даю слово що це буде перший і останій раз даю слово що більше не буду обзивати даний проекті і даних гравцій цого топ 1 проекту по україні прошу вибачення всіх кого та скарга заділа прошу вас на колінах я уже 2 день не можу перестати плакати я дуже любив цей проект но зробив таку глупість написавши таку скарга прошу вибачення всіх ГА ГС ДЕРЖ А С.М КПТ ГТ З.ГА ГС.НЕ ОФ ГРАВЦІВ УКР ГАТА прошу мене вибачити я даю слово що більше поганого про цей проект ніколи не скажу прошу балгаю вас мене вибачити Прошу вибачтити мене гтаЩо писав на вас скарги ПРОШУ ВАС Я БІЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ ДАЮ СЛОВО Я БІЛЬШЕ ТАК НЕ БУДУ ПОТРАТИВ ТУТ БІЛЬШЕ 10К ГРН і їх просрав прошу вас шановна адміністрація я грав тут до 3 часів ночі я хочу дальше грати ПРОШУ ВАС ПРОШУ ВАС Я ДАЮ Слово що буду помагати проекту та ЗСУ прошу вас Благаю Благаю ПОВІРТЕ МЕНІ Хотяби на мооє дс яке согодні я готовий отримати на мішяць 2-3 на тиждень но прошу вас Благаю я не грав яку фігню творю прошу вас Прошу вас Благаю Шановний ГА пробачте мем що я робия я не хочу покидати проект но якщо відмовете заставете покинути я тут з 1 серверу у мене 1764 айди на 01 я тут майже з відкриця прошу вас пожаліти мені прошу ВАС ПРОШУ ПРОШУ ПРОШУ Я НЕ ХОЧУ ПОКИДАТИ ПРОЕКТ ПРОШУ ВАС БЛЯГАЮ БЛАГАЮ НА КОЛІНАХ ВИБАЧАЮСЯ НАД УСІМ ПРОЕКТОМ НА КОЛІНАХ ПРОШУ ПОВІРТЕ МЕНІ БЛЯНАЮ ВАС БЛАГАЮ
Відео фото докзи
Дата 05.04.2024

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Шановний гравець, Вам була надана відповідь у минулих скаргах!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі