Дмитро Мазепа
Повернення 08.07🪖
- Реєстрування
- 10 Бер 2025
- Дописи
- 13
- Реакції
- 24
- Бали
- 18
Вітаю, шановні люди які читають це листування я хочу сказати що втратив бажання грати на проекті, я втратив усе лише за пару днів, та ні - мене не скамили не обманювати а це була моя особиста провина, я захотів зробити кращий шлях для себе, усе загубив - усе пішло через дупу.
Ця історія 2 місяців стала для мене дуже розчарованою, я втратив 2 місяці грав у гру та усе втратив, мені дуже печально та остаточно прийняв рішення взяти відпочинок 1 місяць на відновлення сил та можливе повернення, я розчарований у собі, не можу знайти собі місце, все втратив та на посаду знову не примуть. Ці 2 місяці показали успіх та закінчили печаллю, почну більш займатися собою та повернуся ще сильнішим та впевненішим.
Не повторюйте таких помилок як я - бо закінчите історію з таким самим сюжетом
Ця історія 2 місяців стала для мене дуже розчарованою, я втратив 2 місяці грав у гру та усе втратив, мені дуже печально та остаточно прийняв рішення взяти відпочинок 1 місяць на відновлення сил та можливе повернення, я розчарований у собі, не можу знайти собі місце, все втратив та на посаду знову не примуть. Ці 2 місяці показали успіх та закінчили печаллю, почну більш займатися собою та повернуся ще сильнішим та впевненішим.
Не повторюйте таких помилок як я - бо закінчите історію з таким самим сюжетом