Відмовлено Про Зняття Президента

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Рейвенꑭ

Ігровий Помічник | Cхідна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
54
Реакції
36
Бали
406
Я, Максим Рейвен, перебуваючи на посаді Заступника голови СБУ. Керівника ДКР, хочу подати петицію щодо зняття Президента.

Хочу звернутися до всіх громадян, а також до всіх людей, які перебувають у державних органах, тому що даний Президент не зробив для Східної України нічого, тобто як був старий закон, так і залишився.

Він навіть не спробував переробити закони, які дуже застаріли. Навіть працівники різних підрозділів не можуть нормально працювати та виконувати службові обов'язки,навіть адвокати не можуть дати рекомендації, також не можуть перегляду відеодоказів. Також у законодавстві навіть не прописано, що таке доказ.

Також хочу доповнити, що на брифінгу даний Президент дуже погано відповідав на запитання.

Йому задавали питання, через деякий час він давав відповідь, але не ту, яку хотілося почути.

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

Максим Рейвенꑭ

Ігровий Помічник | Cхідна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
54
Реакції
36
Бали
406
Я, Максим Рейвен, перебуваючи на посаді Заступника голови СБУ. Керівника ДКР, хочу подати петицію щодо зняття Президента.

Хочу звернутися до всіх громадян, а також до всіх людей, які перебувають у державних органах, тому що даний Президент не зробив для Східної України нічого, тобто як був старий закон, так і залишився.

Він навіть не спробував переробити закони, які дуже застаріли. Навіть працівники різних підрозділів не можуть нормально працювати та виконувати службові обов'язки,навіть адвокати не можуть дати рекомендації, також не можуть перегляду відеодоказів. Також у законодавстві навіть не прописано, що таке доказ.

Також хочу доповнити, що на брифінгу даний Президент дуже погано відповідав на запитання.

Йому задавали питання, через деякий час він давав відповідь, але не ту, яку хотілося почути.
Також можемо спочатку поговорити з президентом тобто назначити йому зустріч та всі в кого є питання по черзі задати

Кіріл Мусангович

Екс-Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
148
Реакції
253
Бали
463
Гарні слова щоб проголосувати за вас
Це не просто слова, а не заперечні факти. В мене сама продвинута Партія: у нас є своя казна, свій форум, канал у Discordі для партії. Тобто я розвиваю свою партію. Я також йшов в Президенти України щоб розвивати ВРУ і Україну. А ще є багато законів які суперечать один одному і навіть Конституції.

Дмитро Головня

Кошовий отаман
Президент
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
127
Реакції
62
Бали
117
1786210750059.png
Шановний громадянин, розглянувши Вашу петицію Про Зняття Президента
виношу вердикт, що Ваша петиція отримала негативну відповідь.

Коментарі:
Зняття Президента з посади здійснюється виключно через встановлену Конституцією та регламентом ВРУ процедуру імпічменту або за рішенням парламенту, а не шляхом прямого голусування за петицію.
Якщо ви бачите чіткі прогалини у понятті Доказ , запрошую вас особисто долучитися до законотворчої діяльності.
Підготуйте та надайте свій проект закону про докази - Офіс Президента готовий розглянути ваші конкретні правки та сприяти їх прийняттю

З повагою,
Президент України
Дмитро Головня
photo_2026-04-05_10-49-49.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі