Святослав Камінський ?
Активний
- Реєстрування
- 20 Тра 2023
- Дописи
- 12
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Скажіть будь ласка чи це дійсно рп сервер? Я розумію можливо адміністрація не встигає або немає можливості за всіма підряд слідкувати, чи дотримуються гравці правил. Просто неможливо спокійно грати і забирає часу та нервів. Неадекватні гравці які постійно кричать з матюками в мікрофон або включають музику, кричать і т.д. Я не можу спокійно працювати взяти наприклад роботу, далекобійником або розвозити вантаж на АТБ, весь час хтось або ламає машину, спеціально врізається та робить дтп або навіть більше стріляють по колесам щоб гравець немав змоги доставити вантаж та закінчити роботу. Абсолютно немає правил дорожнього руху гравці яких не дотримуються. Так всюди є недоліки але можна докласти трішки сил щоб виправляти ситуацію, тим самим зробити гру приємною для людей. Скажу ще про поліцію, наберуть людей яким від 13-17 років які навіть речення добре не можуть сформолювати і щось говорити. Навіть більше є випадки коли зарештовують без причини і не можуть розібратись. Ніби й все їм дозволено високої думки себе.