Розглянуто Пряме звернення до Керівника UG щодо недовіри та оскарження зняття з посади адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
307
Реакції
242
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Адам Залізняк
2. Нікнейм адміністратора: Для Олега Галицький
3. Суть скарги:
Вітаю.
Пишу вам не зі злістю і не з претензіями, а з нормальним людським проханням. Прошу розглянути можливість оскаржити моє зняття з посади адміністратора та дати мені шанс повернутися.

Я розумію, що основною причиною недовіри стала моя помилка в минулому. Так, раніше я був забанений за використання читів. Я цього не приховую і не заперечую. Це був неправильний вчинок, за який я поніс покарання, і я з цим повністю погодився. Мій акаунт був видалений, бан — оскаржений, і мені дали можливість почати все з нуля з чітким попередженням, що другого шансу не буде.

Я ці умови прийняв і з того моменту свідомо змінив своє ставлення. Я зробив для себе висновки і зрозумів, що хочу грати чесно і бути корисним проєкту, а не шкодити йому. Саме тому я подався на адміністратора — не заради статусу чи повноважень, а щоб реально допомагати серверу та гравцям.

За весь час перебування на посаді адміністратора у мене не було жодних доган, скарг або порушень. Я старався виконувати свої обов’язки максимально відповідально: багато часу проводив у грі, стабільно обробляв репорти, був на зв’язку і допомагав гравцям у різних ситуаціях. Я серйозно ставився до цієї посади, бо розумів, що це — довіра і відповідальність.

Мені щиро прикро, що через стару помилку зараз перекреслюється вся моя нинішня робота, актив і старання. Я не прошу ігнорувати минуле чи закривати на нього очі. Я прошу подивитися на мої дії зараз, на те, як я поводився на посаді і як виконував свої обов’язки.

Я дійсно стараюсь довести, що зробив висновки, змінився і можу бути нормальним, адекватним і надійним адміністратором. Я хочу працювати далі і приносити користь серверу, а не просто займати місце.

Прошу вас дати мені шанс і оскаржити цю недовіру. Я готовий і надалі доводити свою чесність, актив і відповідальність виключно справами. Якщо я не виправдаю довіру — я прийму будь-яке рішення без образ і питань.

Дякую, що дочитали це звернення. Дуже сподіваюся на розуміння та справедливий розгляд.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): немає
5. Дата порушення: 01.02.2026

Останнє редагування модератором:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!

Після отриманого блокування за стороннє ПЗ, адміністрація не може довіритись вам на 100%, тому після проведення повторної перевірки вас було знято з посади.

Також щодо стороннього ПЗ при розгляді заявки, "Чіт: Автоматична відмова", але також КА може прийняти рішення самостійно на схвалення кандидата, також ви в заявці не згадали за ці покарання чим ви підірвали рівень довіри до вас.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі