Розглянуто Пуссі Кіллєр // ДМ на роботі, нон РП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харченко Вадим

Новий гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Пуссі Кіллєр
2. Особистий нікнейм: Харченко Вадим
3. Клан порушника: Sokaya
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Котики
5. Суть скарги: ДМ на роботі, нон рп (як взнав що я з ворожого клану?)
6. Особисті докази (скриншот/відео): 0.27 сек видно як підійшов в жовтій одежі, потім відійшов (чітко видно що це він, а також на 0,55 сек видно що саме він вбив)
7. Дата порушення:24.03.2023

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Как Лидер Клана 'Порушника' отвечу
Возможно ты просто ездишь на газели , откуда мы знаем что ты на работе , второе , да и окна у тебя не тонированые что б не узнать тебя , о ужс у тебя в жб нон рп !
И заметьте что остальные машины были пропущены а ты ждал дм !
PS: Все переходим на езду на газели , что б провоцировать людей на 'ДМ на РАБОТЕ'
В Голосовом было сказано проезжай проезжай несколько раз и все проезжали , но ты решил подождать

Харченко Вадим

Новий гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
0
Бали
1
Как Лидер Клана 'Порушника' отвечу
Возможно ты просто ездишь на газели , откуда мы знаем что ты на работе , второе , да и окна у тебя не тонированые что б не узнать тебя , о ужс у тебя в жб нон рп !
И заметьте что остальные машины были пропущены а ты ждал дм !
PS: Все переходим на езду на газели , что б провоцировать людей на 'ДМ на РАБОТЕ'
В Голосовом было сказано проезжай проезжай несколько раз и все проезжали , но ты решил подождать
Передивись відео - людина попереду не давала проїхати. Я їхав по роботі (дивись карту, мою поведінку і дивись справа планшетку). Адмін розсудить. Всі докази на відео. Всі правила на форумі.

Харченко Вадим

Новий гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
15
Реакції
0
Бали
1
Також можу скинути повне відео (для розуміння того що я був на роботі (додаткові докази)

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравець Пуссі Кіллєр 82223 отимає покарання. 7.1. "DM" – Вбивство/поранення/нанесення збитків ігровому персонажу без IC-причини. [ КПЗ 60 - 120 хвилин ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі