В очікуванні Південна Україна | Заявки на посаду лідера "НПУ"

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,628
Реакції
1,496
Бали
253

1784924900209.png

Заявки на посаду лідера "Національна Поліція України"

Вимоги від кандидата:

Мінімальний вік - 16 років (Є виключення)
Бути комунікабельним, грамотним, відповідальним, адекватним, вміння працювати в команді
Не перебувати у Чорних списках
Відсутність критичних порушень на усіх серверах
Середній добовий онлайн 4+ години до та після створеної заявки
Знання правил UKRAINE GTA, лідерів та заступників, держ.орг., RP терміни та роботу даної організації
Не мати відношення до інших проєктів
Нікнейм на форумі має відповідати RP нікнейму в заявці та на сервері
Схвалена RP біографія
Мати базові знання про роботу фракції та розуміти її діяльність.
- Мати робочий мікрофон.
Мати схвалену партію.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:
2. Ваш ігровий рівень:
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я:
7. Ваш справжній вік:
8. Місто, в якому живете:
9. Ваш юзернейм в Telegram:
10. Ваш юзернейм в Discord:
11. Які у вас є ідеї для фракції:
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:

14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

Можливі причини відмови:
ГА/ГС/ЗГС, на власний розсуд без пояснення причин

Дві та більше заявки від однієї людини.
Копіювання заявки.

Флуд/Оффтоп, якщо це робить гравець, який подає заявку + попередження Ф.А/блокування.
Створені дописи на декілька посад.
Активні або у історії критичні порушення на інших серверах UKRAINE GTA.
Нікнейм має відповідати правилам.
Не співпадіння нікнейму на форумі та в грі.
Відсутній додаток Telegram - відмова.
Присутність порушень за останніх 2 місяці (та критичних порушень протягом всього часу).
Відсутній актив на сервері протягом 5 днів.

Заявки приймаються до 28.07.2026, 20:00

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA 05 серверу.

Маркус Андрющенко

Полковник ЗСУ | Південна Україна
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
19
Реакції
45
Бали
18
1. Ваш ігровий NickName: Маркус Андрущенко
2. Ваш ігровий рівень: 25
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Саме так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Саме так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Саме на посаді лідера ні але зараз Заступник лідера ЗСУ
6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Марк Андрущенко
7. Ваш справжній вік:11 (прошу виключення, маю розуміння що буде робити ця фракція)
8. Місто, в якому живете: Кагарлик (Київська обл.
9. Ваш юзернейм в Telegram(angry)markandru
10. Ваш юзернейм в Discord:markandrushchenko
11. Які у вас є ідеї для фракції: Створити кожному досвідченому працівнику (від 7-го звання) позивний, запровадити систему тегів для спілкування в рації приклад: [ДПП] Інструктор звʼязок, я не обіцяю в фракції великих гір але при мені фракція буде розвиватися, я буду брати всю відповідальність на себе за порушення О/С, буду частіше проводити рп/лекції тренування, буду підтримувати атмосферу у фракції неймовірну, буду проводити лекцію та тренування не такі як: Біг по плацу субординація а по справжньому цікаві, зроблю не важку систему підвищення, буду коже місяць буду робити перевірку підрозділів на знання лекцій, фіз підготовки та RP ( є виключення рядовий), я йду на цю посаду не заради статистики, посади чи показувати себе перед друзями крутим а для того щоб підняти актив, зробити фракцію яка знає все від Субординації і до закон про Національну Поліцію України,
12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я добрий, чемний, адекватний, сміливий, швидко приймаю рішення, не кричу за просто так, пожертвую собою заради O/C, швидко адаптовуюся під новий колектив, на 100% впевнений що впораюся з посадою.
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тицяй сюди
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання: Тицяй сюди

Макcим Сокол

Адмін у відставці Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
339
Реакції
657
Бали
153
1784959683661.png

1. Ваш ігровий NickName:Максим Сокол
2. Ваш ігровий рівень:27
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:
Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так Готовий
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:
6.
Ваше справжнє прізвище та ім'я: Максим Сокол
7. Ваш справжній вік:16
8. Місто, в якому живете:Скажу на обзвоні
9. Ваш юзернейм в Telegram:@Maksym_Sokol
10. Ваш юзернейм в Discord:maxim_sokol2010

1.Для кожного підрозділу зробити нову систему підвищення.
2.Добавити нові підрозділ бо в НПУ їх тільки 4 добавити ще хоча би 2.

УПРАВЛІННЯ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ
УПП — основний оперативний підрозділ НПУ, що забезпечує публічну безпеку, порядок на вулицях міста та здійснює первинне реагування на правопорушення.

Ключові функції
Патрулювання територій, забезпечення безпеки дорожнього руху, припинення адміністративних правопорушень, оперативне реагування на виклики громадян та підтримка інших підрозділів.

3.Проводити цікаві РП,МП,ГРП.
4.Більше часу приділяти О/С щоб їм було цікавіше грати і працювати.
5.Проводити цікаві естафети,заходи,тренування
6.Частіше проводити РП ситуації
7.Покращення дисципліни серед молодшого складу шляхом збільшення кількості дисциплінарних покарань (у зв'язку з тим, що наразі молодший склад часто порушує субординацію, статут та загальні положення і правила).,
8.Регулярне преміювання особового складу за власні кошти за для їхньої мотивації і подяки або подяки за їхню виконану роботу.
9.Проведення атестації співробітників для оцінки їхньої компетентності в сфері правоохоронної діяльності.
10.Відбір найкращих працівників у спеціальні підрозділи через систему спостереження за роботою співробітників.
11.Зробити Нічний патруль хто буде брати участь у патрулюванні міст то будуть получати за це дуже гарні премії.
12.Більше проводити тренування з Стрильби,Штурмів щоб ОС добре вміли працювати групами.
13.Послити патруль для повного нагляду нашого Міста.

14.Розподілення підрозділів по УНПУ м. Дніпро, УНПУ м. Харків, ГУНП м. Києв.
15.Частіше проводити лекції для поркащення компетентності НПУ

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я адекватний, стресостійкий, дисциплінований, компетентний, дружній,вмію працювати в колективі
13. Посилання на схвалену Role Play біографію:Тиць
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Тиць

Денис Крід

ІП?☘️
Реєстрування
23 Гру 2025
Дописи
40
Реакції
24
Бали
23
1. Ваш ігровий NickName: Денчик Котик
2. Ваш ігровий рівень: 27
3. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так
4. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так
5. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: На посаді лідера ні,був на посаді

Майор ДСНС (Успішно відстояв)

Прокурор ВРУ (Успішно відстояв)

Зам.Головоного Лікаря (Успішно відстояв)

6. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Денис Хомінець
7. Ваш справжній вік: 16
8. Місто, в якому живете: Біла Церква
9. Ваш юзернейм в Telegram: fetiiik
10. Ваш юзернейм в Discord: mafw_2

1.Проводити спільні патрулі з СБУ та ЗСУ для кращого результату,обміну досвідом та покращення взаємозвязків.

2.Змінити систему підвищення а саме замість лекцій з 2-3 звання буде пробний патруль зі старшим за званням + виписка штрафу для кращого засвоєння матеріалу і на мою думку так буде краще для новеньких.

3.Проводити тренування зі страйкболу для кращих навичок володіння зброєю.

4.Створити підрозділи КОРД,ГСУ,СРПП та ДВБ, для зниження рівня злочинності в країні.

5.Проводити щотижневі атестації для співробітників 3+ звання для того щоб знати чи задовільно вони знають Закони та Правила якими керується їх діяльність.

6.Проводити тренування потипу "Контр-аварійне Водіння" "Правила та практика використання спец.засобів" "Порядок застосування вогнепальної зброї" "Практика з зупинки авто та порядок виконання подальших дій" ці тренування дуже допоможуть новеньким адже вони самі спробують це та зможуть взяти ситуацію під свій контроль.

7.Створити ще підрозділ потипу підрозділ правопорядку для того щоб контролювати співробіників чи адекватно вони себе поводять та чи дотримуються статуту,субординації та законів України.

12. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: На мою думку я погано ведусь на провокації,я відповідальний та чесний,я добре ставлюсь до інших знаю що ви так не скажите по моїй статистикі покарань але я змінився,також я маю досвід на мою думку я прекрасно пасую для цієї посади)
13. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тутово
14. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Вам сюди

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі