В очікуванні Підвищення гравців у фракціях OFFLINE

Люсьєн Грівз

sapiens dominabitur astris.
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
413
Реакції
454
Бали
68
Вік
21
Веб-сайт
www.youtube.com
mta-screen_2024-02-19_23-17-56.png

mta-screen_2024-02-19_23-17-01.png

Вітаю, шановні гравці та розробники. Я пропоную додати можливість Лідерам/Заступникам підвищувати та робити інші дії з підлеглими у фракціях оффлайн, тобто коли останні не в грі. Це дуже допоможе лідерам/заступникам, їм більше не будуть спамити в особисті повідомлення зі словами "А коли ви зайдете, мені треба підвищення" а звичайним гравцям не доведеться чекати свого підвищення днями через те що вони грають в інший від лідера/заступника час.

usghRuf.png

Всім дякую за увагу, щоб підтримати цю ідею - натисніть стрілочку вгору <3​

Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
64
Реакції
94
Бали
21
Вік
18
Як,для мене це ідея дуже суперова,приклад якщо немає людини якій потрібно підвищення то її Зам або лідер може навіть так підвищити дуже подобається ідея

Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
64
Реакції
94
Бали
21
Вік
18

Кіріл Мусангович

Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
139
Реакції
197
Бали
88
Переглянути вкладення 187202

Переглянути вкладення 187201

Вітаю, шановні гравці та розробники. Я пропоную додати можливість Лідерам/Заступникам підвищувати та робити інші дії з підлеглими у фракціях оффлайн, тобто коли останні не в грі. Це дуже допоможе лідерам/заступникам, їм більше не будуть спамити в особисті повідомлення зі словами "А коли ви зайдете, мені треба підвищення" а звичайним гравцям не доведеться чекати свого підвищення днями через те що вони грають в інший від лідера/заступника час.

Переглянути вкладення 187206

Всім дякую за увагу, щоб підтримати цю ідею - натисніть стрілочку вгору <3​
І ще потрібно таке Міністру МВС і О

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі