Зачинено Підвищення процентів депозиту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Харукі Духов

ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
289
Реакції
348
Бали
123
Доброго часу дня
Шановна Адміністрація проекту

Прошу вас підняти проценти на депозит так як в банкоматах, продаж авто покупка рем-комплектів, каністер став дороже а заробляти гроші так же само важко. Тому я прошу вас підняти проценти на депозит. В банкоматах щоб зняти гроші великі проценти, після продажу авто також доволі велика комісія. Якщо збільшувати проценти то і збільшувати проценти на депозит.
Гарного дня
Прийміть правильне рішення

Тедді Фасбер

Новий гравець
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
За. Або додати реально прибуткову роботу раніше це була робота авто угон.

Реєстрування
19 Лют 2024
Дописи
20
Реакції
9
Бали
6
Доброго часу дня

Прошу вас підняти проценти на депозит так як в банкоматах, продаж авто покупка рем-комплектів, каністер став дороже а заробляти гроші так же само важко. Тому я прошу вас підняти проценти на депозит. В банкоматах щоб зняти гроші великі проценти, після продажу авто також доволі велика комісія. Якщо збільшувати проценти то і збільшувати проценти на депозит.
Гарного дня
Йдіть працюйте , а то всі хочите тільки халяви , звісно проти!

zekof1

Новий гравець
Реєстрування
1 Вер 2023
Дописи
0
Реакції
0
Бали
0
зааа!!!!!!!!

Артімка Ультрас

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
59
Бали
31
Доброго часу дня

Гарного дня
ЗА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі