Розглянуто Підкупний Адміністратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Гру 2022
Дописи
29
Реакції
11
Бали
8
Ваш ігровий нік: Валерчік Суетолог
Ігровий нік адміністратора: Марк Бакулін
Суть скарги:даний администратор був раніше у клані токсік тому завжди він витаскивает( гравців зклану токсік)з кпз та дквс .Я важаю що цей адміністратор портить гру своїми вчинками.(спочатку він їх посадив прошло блисько 30сек він їх визволяє)хочу щоб цьому адміністратору було покарання так як це був вже не перший раз.
Дата видачі покарання: 11.12.2022
Скриншот видачі покарання:

Реєстрування
8 Гру 2022
Дописи
29
Реакції
11
Бали
8
Ваш ігровий нік: Валерчік Суетолог
Ігровий нік адміністратора: Марк Бакулін
Суть скарги:даний администратор був раніше у клані токсік тому завжди він витаскивает( гравців зклану токсік)з кпз та дквс .Я важаю що цей адміністратор портить гру своїми вчинками.(спочатку він їх посадив прошло блисько 30сек він їх визволяє)хочу щоб цьому адміністратору було покарання так як це був вже не перший раз.
Дата видачі покарання: 11.12.2022
Скриншот видачі покарання:
(y)

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, ви в скарзі заявили що я "завжди" витаскую з КПЗ гравців клану "Toxic" на вашому скріншоті видно як я разом з ними дістав гравців клану "Золото" через суперечки та важку ситуацію всі гравці які були покарані були визволені до розгляду справил головним слідкуючим за неоф орг, я вважаю ви намагались в скарзі вести в оману старшу адмінімтрацію своїми словами цитую "так як це був вже не перший раз." ви показали лише один скріншот, прошу предоставити і інші, якщо у вас їх немає це спроба нашкодити репутації адміністратора та ведення в оману старшу адміністрацію проекта. очікуйте відповідь від ЗГА/ГА.

Реєстрування
8 Гру 2022
Дописи
29
Реакції
11
Бали
8
Добрий день, ви в скарзі заявили що я "завжди" витаскую з КПЗ гравців клану "Toxic" на вашому скріншоті видно як я разом з ними дістав гравців клану "Золото" через суперечки та важку ситуацію всі гравці які були покарані були визволені до розгляду справил головним слідкуючим за неоф орг, я вважаю ви намагались в скарзі вести в оману старшу адмінімтрацію своїми словами цитую "так як це був вже не перший раз." ви показали лише один скріншот, прошу предоставити і інші, якщо у вас їх немає це спроба нашкодити репутації адміністратора та ведення в оману старшу адміністрацію проекта. очікуйте відповідь від ЗГА/ГА.
Чекаємо

Реєстрування
8 Гру 2022
Дописи
29
Реакції
11
Бали
8
тимбільш це не перший раз!

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Вітаю, Шановний гравець.
Даний адміністратор (Марк Бакулін) випустив гравців тому, що не правильно зрозумів правила Зелених Зон для кланів (якщо офіційно йде війна між кланами та поблизу немає цивільних гравців то їм дозволено вести перестрілку на СТО).

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
Адміністратор Марк Бакулін отримає попередження за некорекну работу адміністратора, але порушення с приводу того, що він випустив гравців по блату - відсутне, тому за це покарання нема. Якщо у вас є докази що він це робить постійно, чекаю на них у нової скаргі, а не 1 скріншот та слова "постійно робе"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі