Зачинено Підстава :(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Жов 2025
Дописи
48
Реакції
20
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Олександр Бушанський
2. Нікнейм порушника: Аркаша Краймз
3. Назва клану порушника: Bloody
4. Суть скарги: Сьогодні мали проводити битву за теріторію проти клану Bloody, але нажаль гравці мого клану не змогли зайти у гру, та провести цю битву. Системно теріторія запустилась, та гравець клану Bloody Едвард Тюбикович самостійно помер, після чого до мене звернувся в діскорді гравець клану Bloody Ілля Дарницький, щоб хтось з гравців мого клану помер 2 рази, щоб теріторія "Без форуму" передалась клану Bloody. Я подумав, що дійсно, щоб не марнувати час всіх людей, що займаються теріторіями зробити все простим способом та передати теріторію, але вийшло так, що гравці клану Bloody вирішили зробити підставу.
Побачив скаргу на форумі на моє ім'я - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ПП-Битв-за-тереторії-tosva.402135/
Ніби я "зливаю" теріторії клану Bloody, та трішки не зрозумів до чого це, коли гравець клану Bloody сам звернувся до мене з проханям передати теріторію "Системно без форуму". Після побаченої скарги я вирішив запитати у Іллі, що відбувається та навіщо так робити, та помітив, що повідомлення які він мені надсилав у діскорді він чомусь видалив :(
5. Доказ порушення (скриншот/відео): У особисті в діскорді зможу надати скріншоти листувань по даній ситуації -
sunshine08124
6. Дата порушення: 15.05.2026

Олексій Зоренко

ГС Неоф | Південна Україна 05
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2024
Дописи
264
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, врахуємо ваше звернення при розгляді скарги.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі