Відмовлено РОМА СЕМЕГЕН

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksim_ROKSTAR

Козак
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
8
Реакції
6
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Максимм Мельник
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:

Вітаю. Неприємно звертатися з такою ситуацією, але я написав репорт, щоб адміністратор зайшов до нас і вислухав обидві сторони. Проте він не захотів зайти та розібратися в ситуації, а замість цього видав мені мут на 30 хвилин.
У цей час мій друг і гравець Сан Саничик навіть поспілкувалися між собою. Мій друг купив у нього майно за 15кк, а той обіцяв перекинути на картку 5кк, але вийшов із гри та, як виявилося, обманув.
На відео №4 видно цю ситуацію. Події відбулися вчора, але я не зміг одразу подати скаргу, бо був зайнятий. Тому сподіваюся на розуміння та справедливий розгляд цієї ситуації. Дякую.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Телеграм або Діскорд скину, бо тут не зможу. якщо відказуєте, то буде гірше вам
5. Дата порушення: 06.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
467
Реакції
313
Бали
123
Вітаю.
Вашу заявку взято
на розгляд

Зв'яжіться зі мною в Телегламі: @FannY08

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
467
Реакції
313
Бали
123
Вітаю.
Переглянувши надані докази в особистих повідомленнях, порушень з наданою конкретикою не виявлено.
Також звертаємо увагу, що відеодокази були завантажені не на платформу YouTube, що є порушенням правил подання скарг. Крім того, надані матеріали не мають безпосереднього відношення до вас, тому не можуть бути використані як належний доказ у даній ситуації.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі