Відмовлено РП Биографія // Олександр Кравченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кравченко

Новий гравець
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
Ім'я Прізвище: Олександр Кравченко
Стать: Чоловіча .
Національність: Українець
Вік: 26
Дата та місце народження: 31.03.1997 Сім'я: Нема.

Місце поточного проживання: Полтава
Опис зовнішності: Статура: Спортивна. Зріст: 190 см Вага: 69 кг Колір шкіри: Білий. Колір волосся: Чорний. Колір очей: Карі.
Особливості характеру: Дитинство: Олександр народився в Америці у місті Лос-Сантос Жив із батьками 10 років. Олександр був 2 дитиною в сім'ї, сім'я його недолюблювала, лише бабуся любила Олександра. Мати була швачкою в компанії "Lucshery". Батько не працював. Він спився, коли Олександру було шість років. Грошей не вистачало. Навчався Олександр у 10 ліцеї. Він був трієчником. Його мало не вигнали зі школи через те, що він бігав коридорами. Коли йому було 13 років, бабуся померла. Довелося переїхати до батьків. Тоді він почав добре вчитися. У 14 років сестра потрапила до автомобільної аварії. Вона лежала у комі 3 місяці. Потім її відключили, і вона померла. Олександр знову почав вчитися погано. У 15 років він упокорився зі смертю сестри. Юність і доросле життя: У 23 роки, після переїзду в Україну він купив будинок в Полтаві. Був переведений до МЗС у місто Харків. Став найкращим працівником року. Одного разу він потрапив до лікарні із бронхіальною астмою. Через 3 місяці лікування він вилікувався. У 25 років його мати померла, але він був не дуже засмучений. Він повернувся в Харків, на кілька тижнів, побував на похороні, він дуже довго сумував. Хоч мати його й не любила, але йому дісталася спадщина 3.000.000 доларів. Він повернувся до Полтави. Відновив свою роботу. Він став доларовим мільйонером. Купив собі спортивні машини.
Нині: Бізнес та робота у МОЗ .
Хобі: Спорт, програмування, бізнес.

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

Відмовлено

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі