Алесандро Сенсей
Marauders
- Реєстрування
- 6 Вер 2023
- Дописи
- 12
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Алесандро Сенсей
Стать: Чоловіча
Мати - Юля Сенсей
Батько - Ігор Сенсей
Зріст та вага: Зріст - 189 см; Вага - 86 кг.
Дата народження: 12.12.1988
Вік: років 35
Місце народження: Україна, Харків
Національність: Українець
Місце проживання: м.Харків
Захоплення: Сімейний стан: Не одружений
Статура: Худорлява
Колір очей: Карий
Зачіска: Коротко-стрижений, темна.
Відмітні знаки:
На правому плечі є велике тату з зображенням хреста, що символізує внутрішній конфлікт та прагнення до розкаяння. На лівому передпліччі він має зображення павука, що відображає його роль у складному світі криміналу.
Його ліва рука має невеликий шрам на зап'ястку від травми, отриманої під час одного з конфліктів у минулому.
Мене звати Алесандро Сенсей, і я народився 12 грудня 1988 року в місті Харкові, Україна. Моє дитинство було важким. Моя сім'я жила в бідності, і я змушений був думати про власне виживання ще з дитинства. Вулиці гетьто стали моїм дитячим майданчиком, і я вивчив жорстке життя та боротьбу на вулицях.
Після закінчення школи я вирішив служити у Збройних Силах України, шукати дисципліну та вчитися військовій стратегії. Ця служба надала мені навички виживання та лідерства, які стали мені у нагоді в подальшому житті.
Але після закінчення служби моє життя взяло несподіваний оберт. Я втратив роботу і став безробітним. Фінансові проблеми вивели мене з рівноваги, і я відчув, що не можу більше витримувати тиск життя. Я вступив у кримінальне середовище, де вирішувались конфлікти на вулицях.
Тут, в кримінальних колах, я отримав псевдонім "Тату" через видимі татуювання на своєму тілі. Я став відомим своєю силовою позицією і здатністю вирішувати конфлікти. Проте це середовище також призвело до численних конфліктів та обвинувачень у важких злочинах.
Мій шлях в житті був складним, і я неодноразово знаходив себе в складних ситуаціях. Час, проведений в ув'язненні, дав мені можливість ретельно подумати про свої дії і вирішити, що я хочу зі свого життя.
Після звільнення з в'язниці я вирішив виправити свої помилки. Проте я залишився в кримінальному світі і продовжую займатися кримінальними справами. Моє життя - це постійна боротьба і виживання, але я продовжую шукати способи виправдати себе і допомогти тим, хто потребує. Це моя історія, яка поставила мене перед численними випробуваннями та виборами.