Артем Карпатиченко
Козак
- Реєстрування
- 25 Сер 2025
- Дописи
- 70
- Реакції
- 21
- Бали
- 13
Біографія
🔹 Ім’я та прізвище:
Артем Олегов
🔹 Дата народження:
10 березня 2000 року (25 років)
🔹 Місце народження:
Донецьк, Україна
🔹 Місце проживання:
Київ, Україна
🔹 Сімейний стан:
Неодружений
👨👩👧👦 Сім’я:
- Батько: Микола Олєгов — ветеран Служби безпеки України, учасник спецоперацій на сході України
- Мати: Василина Олегова — вчителька української мови та літератури, патріотка, волонтерка
🧒 Дитинство та школа:
Народився в місті Донецьк, де провів перші 14 років життя. Через військові дії родина була змушена виїхати до Києва. Саме під час обстрілу Донецька отримав шрам на правій щоці — уламок від ракети, яка влучила поблизу будинку. Цей шрам став не просто відміткою, а нагадуванням, чому я обрав службу державі.
Шкільні роки пройшли в Києві — школа №41. Був активним учнем: займався історією, стрільбою, боротьбою, і вже в підлітковому віці чітко знав, що піде шляхом батька — до лав СБУ.
🎓 Освіта:
Випускник Національної академії Служби безпеки України. Спеціалізація — контррозвідка. Додатково проходив підготовку з кібербезпеки та інформаційних операцій.
🛡 Служба та кар'єра:
Після закінчення академії розпочав службу в СБУ. Працював у підрозділі внутрішньої безпеки, займався виявленням агентурних мереж, боротьбою з держзрадниками та тіньовими структурами. Після кількох успішних операцій отримав підвищення.
Служить у Києві, бере участь у складних оперативних заходах під прикриттям.
🔍 Особливі прикмети:
- Шрам на правій щоці — уламок ракети під час обстрілу Донецька
- Колір очей: Зеленокарий
- Статура: Спортивна
- Зріст: ~185 см
- Зовнішність: Стриманий, коротко підстрижений, завжди охайний
🎯 Захоплення:
- Армія та держструктури
- Риболовля (улюблений відпочинок — на березі Дніпра, із вудкою в руках)
- Стратегічні настільні ігри
🔒 Життєве кредо:
“Ми не обираємо, де народитись. Але ми обираємо — ким стати. Я обрав захищати.”