Богдан Новицький
[L - Клану FAMA MOZ 07 сервер] Богдан Новицький
- Реєстрування
- 9 Сер 2025
- Дописи
- 47
- Реакції
- 35
- Бали
- 73
РП-Біографія: Богдан Новицький
1. Основна інформація:
* Прізвище, Ім’я: Богдан Новицький
* Дата народження: 21.03.2002 (22 роки)
* Місце народження: м. Вінниця, Україна
* Стать: Чоловіча
* Національність: Українець
* Освіта: Вища (Магістр права та кримінальної психології)
* Сімейний стан: Неодружений
------------------------------
2. Батьки та сімейне виховання:
* Батько — Олександр Вікторович: Полковник поліції у відставці, колишній начальник відділу карного розшуку. Виховав у сині залізну дисципліну, відповідальність за кожне слово та нульову толерантність до несправедливості.
* Мати — Олена Миколаївна: Заслужений лікар України, головний хірург. Навчила Богдана зберігати холодний розум у критичних ситуаціях та цінувати людське життя.
* Виховання: З дитинства Богдан ріс у атмосфері служіння державі. Батько брав його на полігони, а мати вчила основам психології спілкування, що сформувало в ньому ідеальний баланс жорсткого керівника та справедливої людини.
3. Життєвий шлях та кар’єра:
* Дитинство та юність: Навчався у Вінницькій гімназії, де очолював учнівське самоврядування. З 14 років професійно займався рукопашним боєм та стрільбою.
* Перші кроки (МОЗ): Розпочав кар’єру в медицині, де завдяки аналітичному складу розуму швидко став Лідером МОЗ. Реформував систему надання екстреної допомоги.
* Служба в ДСНС: Прагнучи бути там, де найважче, перейшов до лав рятувальників. Обійняв посаду Заступника Лідера ДСНС, особисто керував операціями з порятунку під час масштабних пожеж та завалів.
* Укрзалізниця: На посаді Лідера УЗ налагодив безпеку стратегічних об'єктів та викорінив халатність серед персоналу.
* Суспільна діяльність: Додатково виконував функції Ігрового помічника, де зарекомендував себе як чесний арбітр у конфліктах між громадянами та державою.
4. Характер та особисті якості:
Богдан — стратег. Він ніколи не приймає емоційних рішень. Його вирізняє висока стресостійкість, грамотна мова та вміння вести за собою людей. Він вимогливий до підлеглих, але завжди стає на їхній захист, якщо вони діють згідно із законом.
5. Цілі та амбіції на посаді Лідера НПУ Чорноморського краю:
Стратегічні цілі:
* Створення «Цифрового Департаменту»: Впровадження системи повної відеофіксації кожного кроку патрульного для унеможливлення корупції.
* Антикорупційна чистка: Повна переатестація особового складу. В НПУ залишаться лише ті, для кого честь дорожча за гроші.
* Реформа Слідства: Прискорення розгляду кримінальних справ шляхом впровадження нових протоколів взаємодії між відділами.
Розвиток підрозділів:
* Спецпідрозділ КОРД: Особистий контроль за тренуванням елітного загону для боротьби з тероризмом та організованою злочинністю.
* Академія НПУ: Створення потужної навчальної бази для новачків, щоб кожен рядовий виходив на зміну повністю підготовленим юридично та фізично.
Амбіція:
Моя мета — зробити Чорноморський край еталоном безпеки в країні. Я хочу, щоб кожен громадянин, бачачи поліцейського, відчував захист, а кожен злочинець — неминучість покарання. Посада Генерала НПУ для мене — це не влада, а можливість завершити реформу, про яку мріяв мій батько.
6. Підсумок:
Богдан Новицький — це досвідчений управлінець із чистим минулим, який знає роботу всіх державних структур зсередини. Він готовий взяти на себе відповідальність за безпеку Чорноморського краю та побудувати поліцію нового зразка.