Відмовлено РП Біографія // Григорий Толочко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорий толочко

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
193
Реакції
49
Бали
31
Походження та сім’я
Мене звати Григорій Толочко. Народився 4 листопада 2001 року в Харкові. Виріс в сім’ї, де все було чітко: або ти робиш, або не шукаєш оправдань. Батько був жорсткий, але справедливий, і це сильно мене сформувало. У нас не було місця слабкості — тільки відповідальність і результат.
Дитинство: перші прояви лідерства
З дитинства я не був як всі. Я не любив підкорятись — мені було простіше самому брати контроль. У дворі часто організовував інших, вирішував конфлікти, ставив правила. Мене поважали, але і могли остерігатись, бо я завжди стояв на своєму.
Рано зрозумів, що сила — це не тільки про фізику, а і про вплив. Тому почав займатись спортом, тримати режим і дисципліну.
Підлітковий період: формування характеру
В школі я не був балакучим, але якщо щось казав — це мало вагу. Я не гнався за популярністю, але мене слухали.
Займався бойовими видами спорту, і саме там навчився контролювати агресію. Не просто випускати її, а направляти в правильне русло. Там же зрозумів, що справжній лідер — це не той, хто голосніше всіх, а той, за ким ідуть навіть мовчки.
Лідерство та управління
Після 18 я переїхав у Київ. Там вже почалась інша реальність — більше можливостей і більше відповідальності. Я швидко адаптувався, навчився читати людей і бачити їх сильні та слабкі сторони.
З часом у мене сформувався свій підхід:
чітка структура
дисципліна
контроль
відповідальність за кожне рішення
Я не люблю хаос. Кожен має знати свою роль і виконувати її нормально. Я не кричу без причини — мені це не потрібно. Якщо я щось кажу, це означає, що так і має бути.
Юридична діяльність
Окремо займаюсь юридичною практикою. Для мене це не просто робота, а інструмент. Я не працюю поверхнево — завжди розбираюсь глибоко, дивлюсь на деталі, будую стратегію.
Часто беру складні справи, де інші не хочуть лізти. І доводжу їх до результату. Без лишніх слів, просто роблю свою роботу.
У роботі він дотримується жорстких принципів:
повна конфіденційність
максимальна віддача
робота на результат, а не “для галочки”
захист клієнта до кінця
Сьогодення
Зараз я чітко розумію, куди рухаюсь. Я вже сформував базу — характер, дисципліну, досвід. І тепер питання тільки в масштабі.
Я не боюсь відповідальності і не уникаю складних рішень. Навпаки — беру їх на себе.
Моя ціль — створити систему, яка працює чітко і стабільно. Без хаосу і слабких місць.
Висновок та життєве кредо
Я не ідеальний, але я постійно працюю над собою. Для мене важливо бути чесним із собою і доводити справи до кінця.
Мої принципи прості:
слово = дія
відповідальність понад усе
контроль — основа
повага — це те, що треба заслужити
Я не шукаю легких шляхів. Я будую правильні.
Я не з тих, хто багато говорить. Я з тих, хто робить.

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,393
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю!
Відмовлено!

Причина: Тик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі