Денис Неліксов
Поважний гравець
- Реєстрування
- 18 Лют 2023
- Дописи
- 206
- Реакції
- 235
- Бали
- 88
Біографія та опис особи:
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Джордан Денис Віталійович
Стать: Чоловіча
Мати - Джордан Марія Василівна
Батько - Джордан Віталій Васильович
Зріст та вага: Зріст - 175см; Вага - 75,7 кг.
Дата народження: 25.05.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Україна, Харків
Національність: Українець
Місце проживання: м. Дніпро
Захоплення: Футбол
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Карий
Зачіска: Коротко стриженний
Відмітні знаки: нема
Денис Джордан народився 2 січня 2000 року в місті Київ, Україна. Його батьки,завжди намагалися дати йому все найкраще. Сім'я завжди створювала теплу та підтримуючу атмосферу, яка стала чудовою основою для розвитку Дениса.
Батьки
Батько Дениса, Віталік Васильович, завжди був для нього взірцем справжнього героя, який пріоритетував сім'ю. Він виховував сина в дусі відданості та мужності, постійно підтримуючи його прагнення. Мати Дениса, Марія Василівна, була душею сім'ї. Вона вкладала всю свою ніжність і турботу в його виховання, навчаючи Владислава важливості сімейних цінностей.Дитинство Дениса було сповнене радості та допитливості. Він ходив до дитячого садка, де завдяки своєму веселому характеру та відкритості швидко знаходив друзів. Вихователі постійно захоплювалися його жагою до знань та легкістю у спілкуванні з однолітками.
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Джордан Денис Віталійович
Стать: Чоловіча
Мати - Джордан Марія Василівна
Батько - Джордан Віталій Васильович
Зріст та вага: Зріст - 175см; Вага - 75,7 кг.
Дата народження: 25.05.2000
Вік: 24 роки
Місце народження: Україна, Харків
Національність: Українець
Місце проживання: м. Дніпро
Захоплення: Футбол
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Карий
Зачіска: Коротко стриженний
Відмітні знаки: нема
Дитинство
Денис Джордан народився 2 січня 2000 року в місті Київ, Україна. Його батьки,завжди намагалися дати йому все найкраще. Сім'я завжди створювала теплу та підтримуючу атмосферу, яка стала чудовою основою для розвитку Дениса.
Батьки
Батько Дениса, Віталік Васильович, завжди був для нього взірцем справжнього героя, який пріоритетував сім'ю. Він виховував сина в дусі відданості та мужності, постійно підтримуючи його прагнення. Мати Дениса, Марія Василівна, була душею сім'ї. Вона вкладала всю свою ніжність і турботу в його виховання, навчаючи Владислава важливості сімейних цінностей.Дитинство Дениса було сповнене радості та допитливості. Він ходив до дитячого садка, де завдяки своєму веселому характеру та відкритості швидко знаходив друзів. Вихователі постійно захоплювалися його жагою до знань та легкістю у спілкуванні з однолітками.