Відмовлено РП Біографія Дмитро Ганс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Ганс

Новий гравець
Реєстрування
19 Гру 2024
Дописи
8
Реакції
4
Бали
6
Дитинсво

народився Дмитро Ганс 07.11.2011 у містечку Одесса Море і так далі дуже гарне місто його батько працював військовим а Мати доглядала за мною маленьким у садочок я не ходив мені він не сподобався але я був слухняний та завжди добрий у мене було дуже багато іграшок та друзів та добра велика сім'я дитинсво пройшло дуже чудово

5-14 років

тут вже я пішов у перший класс а зараз я у 8 в мене вже не так багато друзів але все одно я залишився дуже щирим та добрим веселим хлопцем мені все подобається навколо світ чудовий а точніше коли я почав грати у GTA UKRAINE цей період я завжди буду пам'ятати мрію щоб закінчилась війна в мене ще все життя попереду я 100% впевнений що я ще багато чого зустріну я зараз живу у Києві вже як 2 роки я дуже розумний став за цей час та розуміючий про гру а ім'я Дмитро Ганс це і є моє справжнє хочу побувати на лідерці та зам лідерах

школьні дні

у школі мені подобалась інформатика тому що там ми працювали з компьютерами ось цим я і зацікавився вчився я нормально до мене не дуже добре ставились вчителі але зараз все нормально я перейшов у інший класс до іншого классного керівника там змінились вчителя у школі в мене не багато друзів а лише 2 подруги

СЛУЖБА в ЗСУ

служба в ЗСУ була не тяжкою але дисциплінованою я став майором ЗСУ проводив лекції та тренування я всім подобався та відбивав напади вдало ми штурмували окопи на полігоні як тренування проходили полосу перешкодів і так далі

служба в ДСНС

там теж дуже було весело самий кращий генерал Артем Судаков саме з ним я і почав історію старшого складу ці виклики пожежі мінування це все так було вайбово та цікаво це все виконувати всілякі рп ситуації тренування та лекції це все теж я виконував перевірки вогнегасників і так далі це все моє

СПОНСОР

я був в багатьох фракціях дуже багато розповідати

думка наразі

саме зараз я хочу спробувати себе на лідерці УЗ я готовий понести покарання якщо щось порушу УЗ це теж дуже цікаво мені подобається ця фракція

Анна Бурлака

Південна Україна
Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
24
Реакції
16
Бали
48
Вітаю,відмовлено за пунктом 31. Заборонено вказувати місто народження, яких немає в грі. а також 1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(не враховуючи пробіли/пропуски).
Примітка:6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі