Відмовлено РП Біографія Дмтро Огородник (Тильки перевірте завтра число 24.05.26 не раніше 1:10 часу ночі прошу)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Огородник.

Новий гравець
Реєстрування
18 Кві 2025
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
Розділ 1: Дитинство в Харкові та перші кроки Я народився в чудовому та великому місті Харків, у районі, де кожен затишний дворик мав свою історію. Моє дитинство пройшло серед гамірних вулиць цього мегаполісу, який ніколи не засинав. Батько працював викладачем історії в одному з місцевих університетів, тому змалечку вчив мене мислити критично, аналізувати події та шукати правду в усьому. Мати працювала провідним бібліотекарем, і наш дім завжди був завалений книгами, газетами та старими журналами. Замість звичайних дитячих іграшок моєю улюбленою річчю стала стара механічна друкарська машинка, яку батько приніс з роботи. На ній я годинами намагався друкувати свої перші «домашні новини» про те, що відбувалося навколо: хто з сусідів прихистив безпритульного собаку, або як пройшли збори мешканців нашого під'їзду. Харків з його масштабами, величними площами та постійним рухом інформації сформував моє перше уявлення про світ. Я з дитинства зрозумів, що слово має неймовірну силу, здатну як підтримати людину, так і змінити хід історії.

Розділ 2: Юність та бунтарський «Голос учня» Коли ми з родиною переїхали, я пішов до нової школи. Там я швидко зрозумів, що за красивим фасадом навчального закладу ховається чимало несправедливості та корупції, про яку всі боялися говорити вголос. Бачачи, як замовчуються проблеми з фінансуванням ремонтів та спортивних секцій, я вирішив діяти. У чотирнадцять років я самотужки створив та випустив першу незалежну шкільну газету під назвою «Голос учня». Це був мій перший справжній журналістський вибух. Адміністрація школи була в шоці, мене викликали до директора, погрожували виключенням та вимагали закрити видання. Проте учні мене підтримали, і газету передавали з рук у руки. Саме тоді, у кабінеті директора, відстоюючи своє право на свободу слова, я відчув той самий адреналін і драйв, який відчуває кожен справжній репортер. Я навчився не боятися авторитетів, якщо на моєму боці правда. Після закінчення школи переді мною навіть не стояло питання, куди поступати — я чітко знав, що моє майбутнє пов'язане виключно з журналістикою та Засобами масової інформації.

Розділ 3: Студентські роки та сувора практика Вступ до університету на факультет журналістики став новим етапом мого загартування. Навчання давалося легко, але теорія в аудиторіях мене не цікавила — я прагнув реальної практики. Вже з другого курсу я почав працювати позаштатним кореспондентом у місцевих інтернет-виданнях. Моя кар'єра почалася з найнижчих сходинок: я бігав містом у пошуках новин, писав прості кримінальні хроніки, носив каву старшим редакторам і працював у нічні зміни, коли ніхто інший не хотів їхати на виклики. Я досі пам'ятаю свій перший серйозний репортаж про незаконне будівництво в центрі міста. Мені відкрито погрожували невідомі люди, пропонували великі гроші, щоб матеріал не вийшов в ефір, але я не здався. Цей випадок показав мені, що я маю залізний внутрішній стрижень і ніколи не піду на компроміс зі своєю совістю ради грошей. Я навчився працювати в команді, швидко монтувати відеоматеріали, писати тексти "на коліні" прямо в машині та триматися впевнено перед камерою за будь-яких обставин.

Розділ 4: Доросле життя та розчарування в системі Отримавши диплом, я влаштувався на великий телеканал. Пропрацювавши там кілька років, я побачив зворотний бік медіа-бізнесу. Більшість холдингів перетворилися на інструменти політичного впливу, де новини підганялися під замовлення спонсорів, а справжня журналістика вмирала. Мене нудило від цієї фальші та цензури. Я зрозумів, що не хочу бути просто інструментом у чиїхось руках. Моєю мрією стало створення абсолютно нового, чесного та динамічного інформаційного простору, де критерієм успіху буде довіра глядачів, а не олігархічні гроші. Я заглибився в технічні деталі: вивчив роботу режисерського пульта, правила радіомовлення, нюанси налаштування апаратури та менеджмент великих колективів. Я став фахівцем широкого профілю, який знає роботу ЗМІ від «А» до «Я» — від написання короткого рядка оголошення до керування прямим ефіром на всю країну.

Розділ 5: Сьогодення та амбітна мета Сьогодні я, Дмитро Огородник, готовий вийти на абсолютно новий рівень своєї професійної діяльності. Я подаю свою кандидатуру на посаду лідера ЗМІ, тому що маю чітку стратегію, величезний досвід керівної роботи та невичерпну енергію для змін. Я прийшов не для того, щоб просто сидіти в затишному кабінеті керівника та підписувати сухі папери чи звіти. Моя мета — зробити нашу фракцію ЗМІ серцем усього штату, найактивнішою та найцікавішою організацією, яку поважатимуть і читатимуть абсолютно всі. Я готовий брати на себе повну відповідальність за навчання молодих кадрів, запуск унікальних ефірів та створення дружньої, робочої атмосфери в колективі. Дмитро Огородник — це людина, яка не боїться говорити правду в очі. Я готовий взяти на себе відповідальність за редакційну політику, за виховання нових талантів і за те, щоб наші новини були головною темою для обговорення на всіх вулицях міста. Я прийшов не просто зайняти вільне місце, а щоб кардинально змінити правила гри на краще.

Андрій Гром

ЗГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,011
Реакції
383
Бали
223
Вітаю.
6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

25. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
26. Біографію дозволено писати тільки від 3 лиця.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі