Відмовлено РП Біографія | Егорiк Мерседес

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Січ 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
Вік
28
Адреса
Одеса
Веб-сайт
www.tiktok.com
Прізвище Ім’я По-батькові - Мерседес Егорiк Олегович
Стать - Чоловіча
Мати - Олена
Батько - Олег
Зріст та вага - 183 см - 79 кг
Дата народження - 07.01.2000
Вік - 24 роки
Місце народження - м. Одеса
Національність - Українець
Місце проживання - м. Одеса
Захоплення - Музика, гiтара, волейбол, автомобiлi
Сімейний стан - Не одружений
Статура - Мезоморф
Колір очей - голубий
Зачіска - свiтле довге волосся, зiбране у пучок
Відмітні знаки - Тату на ребрах.

---Народження та дитинство---

Мене звуть Егорік Мерседес, і я народився 7 січня 2000 року у чудовому місті Одеса, розташованому на узбережжі Чорного моря. Моє дитинство було повне яскравих вражень та незабутніх моментів.
З найменшого віку я був оточений мальовничою природою та морським бризом, який ніколи не втомлював мене. Мої дні проходили у грі на березі моря, де я будував замки з піску та ловив морських черепашок. Одеса завжди була сповнена життя та фарб, і я любив кожен куточок цього міста.
Разом із друзями ми часто досліджували вулиці старого міста, захоплювалися його архітектурою та історичними пам'ятками. Ми бігали вузькими провулками, грали у футбол на вулицях і веселилися до пізнього вечора.
Моє дитинство було сповнене теплих спогадів про сімейні поїздки на пляжі Одеси, де ми проводили довгі літні дні, купаючись у морі та насолоджуючись сонячним промінням. Я пам'ятаю аромат свіжих фруктів з ринку Привіз та веселі галасливі свята на Дерибасівській вулиці.
В Одесі я знайшов безліч захоплень та інтересів. Я вчився грати на гітарі, займався спортом та захоплювався читанням. Щодня для мене був новим відкриттям та пригодою у цьому чудовому місті на півдні України.
---Підліткове життя---
У підлітковому віці моє життя в Одесі продовжувало радувати мене новими можливостями та досягненнями. Захоплення волейболом стало одним із основних аспектів мого життя. Я регулярно тренувався у місцевій шкільній команді та розвивав свої спортивні навички під керівництвом досвідчених тренерів.
Окрім спорту, я також приділяв велику увагу навчанню. Завдяки наполегливій праці та цілеспрямованості я досягав хороших результатів у школі, отримуючи високі оцінки за свої навчальні досягнення. Я прагнув знань і завжди намагався розширювати свій кругозір.
Моя активність не обмежувалася лише шкільними мурами. Я брав участь у різних олімпіадах та змаганнях з різних предметів, де зміг продемонструвати свої знання та навички. Завдяки завзятості та стійкості я займав високі місця на олімпіадах, чим пишався і чим мотивувався для подальших досягнень.
Моє життя в підлітковому віці було насичене активністю, спортом та навчанням. Я прагнув досконалості у всьому, що робив, і радів кожному новому успіху, намагаючись робити місто Одеса та своїх близьких гордими за мене.
---Доросле життя---
Після підліткового періоду моє життя в Одесі стало ще більш насиченим та різноманітним. Після закінчення школи я вирішив продовжити свою освіту та вступив до коледжу зв'язку та інформатизації Одеської Національної Академії Зв'язку. У цьому навчальному закладі я поглибив свої знання з інформаційних технологій та зв'язку, що стало базою для мого майбутнього професійного зростання.
Однак спорт завжди залишався невід'ємною частиною мого життя. Під час навчання в коледжі я продовжував займатися волейболом і досяг значних успіхів у цій галузі, отримавши звання Майстра спорту. Моя пристрасть до спорту не згасала, і я вирішив об'єднати її з освітою, вступивши до Педагогічного університету Ушинського. Там я поглибив свої педагогічні знання та здобув повну вищу освіту в галузі освіти та спорту.
Окрім навчання та спорту, я вирішив розширити свої горизонти і почав вивчати юриспруденцію другою освітою. Мене завжди приваблювала правова сфера, і я прагну до того, щоб здобути глибокі знання в цій галузі для подальшого професійного зростання.
У той час як я активно просую свою кар'єру та освіту, стосунки на даний момент залишилися на другому плані після низки невдалих спроб. Однак, я не втрачаю надії на те, що в майбутньому знайду свою щасливу половинку та створю міцну родину.
Моє життя в Одесі наповнене прагненням до розвитку, навчання та досягнення нових висот у різних галузях. Я пишаюся своїми досягненнями і готовий до нових викликів, які дасть мені майбутнє.
---Самовдосконалення---
Паралельно з моїми професійними та освітніми заняттями музика відіграє значну роль у моєму житті. Я завжди захоплювався музикою і навіть у підлітковому віці навчився грати на гітарі. З того часу музика стала невід'ємною частиною мого щоденного буття, вона приносить мені натхнення, радість і дозволяє висловити свої почуття та емоції.
Крім музики, я також прагну зробити свій внесок у покращення життя в моїй країні. Одеса – це чудове місто, але я мрію про те, щоб побачити її процвітання та розвиток. Я переконаний, що кожен з нас може зробити свій внесок у загальний добробут, чи то участь у благодійних акціях, чи волонтерство, чи активну участь у суспільному житті.
Я прагну бути активним громадянином і лідером у своєму суспільстві, щоб допомагати тим, хто в нужді, і прагнути до прогресу і справедливості для всіх. Я вірю, що кожна людина має потенціал змінити світ на краще, і я націлений на те, щоб втілити свої ідеї та зусилля у реальні дії для досягнення цієї мети.
Важливою частиною мого життя завжди була турбота про здоров'я та благополуччя. Я завжди приділяв увагу своєму фізичному та психічному стану, і мені пощастило мати чудове здоров'я з самого дитинства. Я впевнений, що здоров'я – це основа для досягнення успіху у будь-яких починаннях, тому я завжди намагався стежити за ним та зміцнювати його.
Одним із способів підтримки здоров'я, який я практикував, є лікувальне голодування. Лікувальне голодування - це спосіб очищення організму, який допомагає йому відновитися і очиститися від токсинів. Я усвідомлено підходив до цієї практики, проводячи голодування під наглядом фахівців і дотримуючись усіх необхідних запобіжних заходів.
Завдяки регулярним заняттям спортом, здоровому способу життя та практиці лікувального голодування я почуваюся повним енергії та життєвої сили. Це допомагає мені бути ефективним та продуктивним як у професійній діяльності, так і в реалізації своїх особистих та соціальних цілей.
---Теперiшній час---
Після виходу з мерії Дніпра я знайшов себе у різних сферах діяльності. Зараз я працюю помічником машиніста в Укрзалізниці, де маю цінний досвід роботи в транспортній галузі. Крім цього, я веду власний бізнес, розробляю програмне забезпечення і консультую з питань інформаційних технологій.
У вільний час я захоплююсь полюванням та рибалкою, насолоджуючись природою та відпочинком на свіжому повітрі. Також я постійно працюю над своєю самоосвітою, вивчаючи нові технології та методи, які допоможуть мені розвиватись як професіоналу.
Спорт відіграє важливу роль у моєму житті, і я регулярно займаюся фізичними вправами, щоб підтримувати своє здоров'я та фізичну форму. Крім того, я захоплююсь автомобілями та слідую за новинками у світі автомобільної індустрії, іноді беручи участь у автоспортивних заходах та змаганнях.

Лілі Адамс♡

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
416
Реакції
185
Бали
103
25. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
31. Заборонено вказувати місто народження, яких немає в грі.
6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі