Відмовлено РП Біографія//Женя Мальтаро

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Женя Фенікс

|02 Західна Україна
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
111
Реакції
80
Бали
33
Ім'я Прізвище: Женя Мальтаро
Стать: Чоловіча
Національність: Українець
Вік: 29
Дата та місце народження: 19.02.1994, місто Харків
Сім'я: Мати Тетяна, батько Іван, молодший брат Андрій, дівчина Марія
Місце проживання: місто Дніпро

Зовнішність: Високий хлопець зростом 179 см, міцної статури, але в той же час не товстий, без бороди і вус, світле волосся, зелені очі і світла шкіра.
Особливості характеру: Настійливий, хитрий, розумний, доброзичливий, милосердний.
Дитинство: Я народився в місті Харків 19 лютого 1994 року в будинку моєї тепер вже покійної бабусі. Провів там своє раннє дитинство до того, як пішов до школи. Коли мені було 3 роки, народився мій молодший брат Андрій. Ми з ним у дитинстві дуже багато грали. В дитячий садок я не ходив, оскільки мене готувала до школи бабуся. Коли мені виповнилося 6 років, я разом з батьками і братом переїхав до міста Дніпро і почав жити в будинку номер 115 на 4 поверсі. У 7 років пішов до школи, почав цікавитися карате, плаванням і шахами. Мій брат також почав зацікавлюватися спортом, а саме кікбоксингом. Ми з ним тренувалися перед змаганнями. Я навчався в початковій школі на одні п'ятірки. Досягнув успіхів у карате і отримав коричневий пояс, а в шахах отримав другий юнацький розряд. У третьому класі зі мною трапилася одна неприємна історія. Я випадково втратив ключі від квартири, і моїм батькам довелося міняти замок в квартирі.

Юність і доросле життя: У середній школі я покинув шахи і плавання, але продовжив займатися карате. Отримавши чорний пояс у цьому виді спорту. Також в 14 років я почав заробляти свої перші гроші, роздаваючи листівки та розклеюючи оголошення. Пам'ятаю, що, заробивши свою першу тисячу гривень, я купив собі і своєму одинадцятирічному братові чіпси і пляшку Кока-коли. Я також досить добре навчався в школі (четвірки були лише з хімії). Виконував майже всі домашні завдання. Успішно склав ДПА і перейшов в 10 клас. Але в ньому я майже все час їздив на змагання з карате і пропустив дуже багато тем. Дивом закінчив той рік без трійок. У 11 класі вирішив серйозно взятися за навчання і віддавати йому дуже багато часу. Здавати на ЗНО вирішив суспільствознавство і історію, щоб пов'язати своє життя з юриспруденцією. Зміг завдяки грамотним репетиторам скласти ЗНО в сумі на 289 балів по 3 предметах і поступити на бюджет в Дніпровський юридичний університет. Успішно вивчився там, закінчивши з червоним дипломом бакалаврат і магістратуру. Після цього успішно склав на водійські права. Але в моєму житті настав ще один проблемний момент: військкомат. Ведучи велику небажану армію. Але і це мені вдалося вирішити тим, що віддав військовому лікарю 10000 гривень на заміну тому, що він мені поставив категорію негідний і видав мені військовий квиток. Завдяки цьому мене взяли на роботу в уряд області відразу на посаду секретаря. Потім я завдяки наполегливій праці зміг піднятися до адвоката і депутата. На роботі у мене не було нестандартних ситуацій, і все йшло, як по маслу.

Сучасний час: Зараз я депутат, і мені дуже подобається моя професія. Кожен день я йду в уряд з бажанням змінити життя мешканців області на краще. І мені це вдається. Моя мрія - це стати губернатором. Кожного тижня в п'ятницю я замовляю суші і роли додому і приношу всіх своїх друзів. Я все ще живу в 115 будинку, але вже не разом з батьками, а в квартирі на поверсі вище. Я підтримую зв'язок з мамою і татом, усіляко їм допомагаю, спілкуюся зі своїм молодшим братом, який вирішив стати лікарем і скоро закінчить аспірантуру в медичному університеті. Також я зовсім недавно знайшов в інтернеті дівчину Машу, яка мене полюбила і скоро до мене переїде. Сподіваюся, що у нас з нею складеться щаслива сім'я.
Хоббі: Карате, плавання, шахи, перегляд фільмів, комп'ютерні ігри, прогулянки на свіжому повітрі, катання на велосипеді, на лижах.

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).
2. Заборонено відокремлювати від основного тексту інформацію про вашого персонажа. (зріст, маса, та ін.)
Ознайомтесь з правилами написання Role Play біографії - тик

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі