Відмовлено РП Біографія // Луна Чехова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Номура Тахіро

«Завжди є , що втрачати) »
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
20
Реакції
128
Бали
36
•Ім'я: Луна
• Прізвище: Чехова
• Сім'я: мати: Альона Чехова, батько: Владислав Чехов, сестра: Марина Чехова
• Вік: 19 років
• Рік Народження : 23.08.2005
• Національність: Українка
• Місце народження: м .Дніпро
• Місце проживання: м .Київ
• Сімейний стан: не одружена
• Діти: Ні
• Стать: Жіноча
• Зріст: 159 см
• Вага: 51 кг
• Колір очей: Карі
• Волосся: Брюнетка
• Погані звички: відсутні
• Риси характеру та особисті якості: Комунікабельна, відповідальна, цілеспрямована, талановина , законослухнянна
•Захоплення: Психологія, Малювання, Танці, Кулінарія
•Татуювання: присутнє на лівій руці, в вигляді змії
•Статура: спортивна
•Професії: Бариста, Психолог, Адвокат
•Освіта: Юридична

•Родимі плями: відсутні
Дитинство : Луна народилась в благополучній сім'ї, в якій Мати: Чехова Альона Матвіївна, народилась 27.05.1986 року. Працювала у сфері Адвоката, вміла відстоювати свої права, та вміло справлялась зі своєю роботою, Впевнена в собі, красива, розумна, терпляча, та чуйна. Всі ці якості повністю описували її, з дитинства вона була дуже старанною, відповідально відносилась до наказів старших, та справно їх виконувала. Батько процював на звичайній роботі, лагодив автомобілі, Мати працювала у дитячому садку.

Батько: Чехов Владислав Андрійович, народився 3.03.1983 з дитинства жив з матір'ю, батько помер коли Владиславу було 2 роки, гарно закінчив школу, працював у Національній Поліції України (НПУ), з дитинства був жорстоким ,так як ріс без батька. Любив давати накази, та керувати всіма, мріяв працювати у НПУ, та його мрія здійснилась, уважний, цілеспрямований, уважний, чуйний.. Мати була вимушена працювати на двох роботах щоб прогодувати себе та дитину, Владислав допомогав мамі по господарству, та навіть встигав гарно навчатись.
Сестра: Чехова Марина Владиславівна, народилась 13.02.2009 року, навчається в 9 класі, не сказати щоб гарно, але нормально, захоплюється малюванням, та планує стати художницею, з дитинства ми разом гуляли, грались, не дивлячись на нашу різницю в віці, ми розмовляли на будь які теми, та довіряли один одному, красива, та неймовірно талановита дівчинка. З дитинства мріяла завести собачку, але батьки були проти, тому що були впевнені що наш новий домашній улюбленець зіпсує нам меблі, подере дивани ,шпалери і тд.
І що ж, перейдемо до мене
Я: Чехова Луна Владиславівна, народилась 23.08.2005 року, моє дитинство було гарне, сповнене любові від батьків, ми завжди проводили разом час, мати ніколи не сварила, та з розумінням відносилась до всіх моїх збитків. Ми часто їздили по інших містах, подорожували, та дізнавались багато нового, з дитинства батьки привчали мене до вихованості ,та ні в чому мені не відмовляли.
Закінчивши дитячий садок, я пішла у школу, у якій я старалась вчитися, але виходило погано, я зовсім не розуміла математики, та отримувала погані оцінки, але батьки ніколи мене не сварили, навпаки підтримували, та говорили що оцінки не головне. Найкраще в мене виходила Біологія та Хімія, батьки завжди говорили щоб я йшла у Медичний коледж, але я не хотіла, мені не подобались лікарі. З часом я почала краще вчитися, на відмінно здала екзамени, та тут починаються найкращі часи..

Юність: Закінчивши школу, я вирішую йти також як мати на Адвоката, Юридична освіта, поступивши в Інститут, я на відмінно все вивчала, мені дуже подобалось вчитися на Адвоката, я планувала в майбутньому працювати за професією. Переїхавши до м. Миколаїв за освітою, я була вимушена жити в гуртожитку, де мені прийшлось зробити ремонт, тому що умови проживання були жахливі, на це пішло багато коштів, часу, та зусиль, я вирішила не просити кошти в батьків, та знайшла підробок, не величкий, але мені було достатньо. Працювала баристою, мені навіть подобалось, спілкування з людьми ,обслуговування, і все таке. Після університету, я йшла на роботу, та до 21:00 працювала, так було на протязі 4-х тижнів, перші дні мені подобалось, але через місяць , я зрозуміла що не можу приділяти увагу і навчанню і роботі, доробивши ремонт, я була вимушена звільнитися.
Пройшов час, я успішно закінчила університет, та вирішила на деякий час залишитись в м. Миколаїв, за цей час я знайшла собі багато друзів, з якими гарно проводила свої вільний час.
Вирішила початися займатися психологією, мене це зацікавило, пройшла онлайн - курси, психолога, та перечитала досить багато книг про психологію, батькам дуже подобалось моє захоплення, та вони підтримували мене в ньому.

Теперішній час :
Наразі я працюю за професією, та повністю задоволена нею, мені подобається працювати адвокатом. Батьки пишаються мною, по початку було важко, я не розуміла нічого, та боялась зробити щось зайве. Я переїхала у м. Київ, тому що як на мене там більше можливостей, купила квартиру, та автомобіль, мене цілком задовільняла зарплатня, я продовжила розвивати себе у сфері Психології, пройшла ще одні курси, та вже навіть почала підробляти на цьому, я старалась приділяти увагу і роботі, і психології.

Також у мене появилось ще 2 хобі, на одне з них мене надихнула моя сестра, вона запропонувала мені спробувати помалювати з нею, по початку, мені це навіть сподобалось, і я навіть вирішила цим почати займатися, почала малювати , пейзажі, це затягнулось майже на пів року, але з часом, мені воно набридло і я зрозуміла що це не моє. Також почала цікавитись кулінарією, мені дуже подобалось готувати всякі цікаві страви, які дуже нахвалювали мої близькі та знайомі. Це навіть переросло у хобі, найбільше я любила готувати десерти, та зараз навіть задумуюсь над тим щоб піти на кондитера, але не впевнена що мені хватить часу на це все.

Нікіта Мороз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
769
Реакції
203
Бали
123
Біографію анульовано
РП біографія на лідера або BAD COP| BAD GOV дійсна 2 місяці, після чого її потрібно переписувати заново.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі