Відмовлено РП-Біографія Микола Сорницький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Миколай Сорницький

02 | Почесний Гравець
Реєстрування
21 Сер 2024
Дописи
34
Реакції
42
Бали
23
Вітаю! Мене звати Сорницький Микола Сергійович я народився в 18.12.2009
Точніше в 23:58 я к по словам мами
Я з дитинства полюбляє грати з потягами
Та в мене були іграшкові станція потігів я хотів стати бійцем боксу точніше з 4 років ходу на тренеровку точніше займаюся спортом граю баскетбол в 5років я перший раз виграв бій ну авжеж дружелюбний бій та я вирішив закінчити свою маленьку кар’єру по тому тещо получив травму в зап’ясті та просто тренеруваня в 7 років я перший оаз пограв на телефоні точніше брав в батька телефон та на ньому грав та дивився ще старий ютуб я ще цікавлюся з 7 років тематикою 2 світової війни та через 1 рік мані дятько дарить набір військового
Я був тоді такий радий щото габела.
В 9 років я вирішив читати книги про чернобель та мутантів пройшов всі ігри сталкер,метро та хочу пограти в сталкер 2
Та ще такий інтересний факт про мене
Я пограв в танкі в 8 років ну десь дак я точно не памятаю.

Та ще я коли був малим не десь в років 9/10 мані приятель баті сказав на розу та подари отій дівчині та я подарив вле було страшно та і зразу втік але коли підріс я до дівчат чогось Лізу як якась бацила

Я вирішив з 9 років стати людиною яка проходить всякі ігри я вирішив тещо хочу купити собі приставку я думав та думав та
Купив в 11рокі в пс3 слім пройшов пару Ігор далі продав та купив собі телефон через 1рік купив пс4слім та пройшов багато Ігор наприклад як гта5,карєра юфс
2,3,4 та один изнас 1,2 та хочу пройти 3 коли вийде.
Давайте повернемося до 10 років. Я в років тикі перший раз зходив на дізкач з сестрою та можна сказати я там подружився з дуже хорошими людьми можна так сказати я був як по блату там бо зімною всі здоровалисч коли немає сестри говорили на ви а не на ти говорили по імю ане малий і я думаю ваще топ!
В 11років вирішив купити собі новий велик та через 5 днів в мене його вкрали (
В 12 років я перший раз побачив як єб****я ну і всяке таке .
В 13 років я поміняв теле фон на айфон Х
Та купив собі ноутбук
Та не забувайте я оце тещо вам росказую я через день ходжу на тренеровку з 7 років бо як я там сказв получив травму.

В 14 років подарили мані скутер хонда діо 24 та я добивався сам але я не знав тещо подарять та перша погоня була підкінкць літа мого кента поліція почті збила а я сєбався з Віти вибачаюся за мову ну я не така людина яка буде стояти на місті та просто стояти і терпіти якщо до мокне догребуться я з правої і все.

Так ну в 15 років то було не давно вле думаю всі знають я перший побився з старшаком та накінув гілятіну на нього ті він заснув але проснувся купив собі нову гру в пс сторі точніше приїде цусіми і я так кайфую від цеї гри та в чора я зробив в чора в себе ремонт в кімнаті та ще одне я согодні поміняв зал щоб тренеруватися та я був не сам а здругом він намусорив там та його заставили мити підлогу я там чуть не вмер зосміху

А і я ще не сказв тещо я в 11років забрав собі 1 кімнату і з 11рокі в живу сам в кімнаті і я дуже радий вернемося до 15 років.

Яв серпні почав грати в юкрейн гта 24року і добув тут мало але я ще думаю багато чого та стати на л якоїсь організації а там вже може на адміна лак то в далекому майбутньому

Ладно тут все тещо я міг сказати про своє житя та все що було в мене!!

З повагою:
Сорницький Микола Сергійович

Підпис:ММС

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю
1.13. Заборонено видавати себе за біографа. Якщо Ви не перебуваєте в команді перевіряючих, Ви не можете писати вердикти: схвалено, відмовлено. У разі порушення, біограф може видати Вам покарання на власний розсуд.
1.1 Оформлення кожної теми має бути приємним, а текст легко читати. Не варто робити великі літери чи строкаті кольори.
1.3 Тема має бути грамотно оформлена, при написанні якої не повинні бути пунктуаційні, граматичні та логічні помилки.
Примітка: допустимі найменші похибки.
1.8 При написанні RP-біографії/RP-ситуації заборонено використовувати реальних людей, інших гравців та біографії, написані за допомогою нейромереж.
1.16 Біографія має бути написана від 3-го лиця.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі