Михайло Шемшур.
Новий гравець
- Реєстрування
- 16 Лип 2022
- Дописи
- 16
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
Юні Роки
15червня 1999 року народження в м. Львівна ростом лише 50сантиметрів та вагою 1кілограм світ появився хлопчик на імя Михайло. Коли Михайлу було лише 10 його сім'я переїхала в Дніпро де Михайло проживав свої роки. В бідній сімї де батько ледь заробляв гроші на життя 3 членів сімї Михайло пішов таємно на підробіток кожного дня приносивши гроші і казав батьку що він знаходив їх. Потім Михайло бувшли більш старшим він вирішив що може не сховувати від батька правду та сказав що він підпрацьовує батько звісно зрадів що в нього є помічник і жити і кормити сімю буде набагато лекше. Син по досягненю 18 років пішов в армію де відслужив та получивши воєний квиток він пішов куди очі кличуть.Доросле життя
В віці 19 років Михайло маючи ріст 2 метри заввишки та 69кілограм вагою пішов в НПУ м. Харків де працював батько ним тішився. в 20 років Михайло зрозумів що НПУ це не те що його зігріває та вирішив стати на шлях зла. Почавши малювати стіни шукати бутилки та збирати шишки він почав заробляти гроші батькові нічого не казав ши. В віці 22 роки Михайло став заробляти такі гроші шо батько не вірив що в НПУ такі гроші можуть платити. І син рішив зізнатися сказавши де він працює батько впав та втратив свідомість після чого лікарі не змогли його врятувати. Михайло продовжував свій шлях до поки на війні не втратив брата який був воєним медиком. Михайло зрозумів що треба іти з відти пішовши він пішов у МОЗ де почав лікувати він прийняв присягу і сказав я не дозволю щоб сталась така ситуація як в мене я не дам вмирати людям. Початок Життя Лікаря
Михайло в 23 роки став Мед Братом де почав свій шлях лікаря підвищившись до фармацевта він зрозумів що МОЗ це не організація це Життя він пішов на сімейного лікаря де допомагав сім'ям після чого коли Головний лікар пишався Михайлом він сказв. Михайло ти став достойним стати на моє місце михайло заперечував і просив не іти Головного лікаря але він прийняв рішення. Зараз Михайло балатується в ряди Головного лікаря знаючи усі правила які потрібно вся організація його відтримує і він завзято взяв організацію під свій супровід.