Відмовлено РП /Біографія Платон Гавриленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Платон Гавриленко

Платон Гавриленко
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
32
Реакції
4
Бали
11
Ім'я
Платон Гавриленко
Вага
60кг
Зріст
177
Дата народження
2007 рік 02 19день
Вік
16
Місце проживання
Полтава
Національність
Українець
Захоплення
Бокс, валейбол
Сімейна стадь
Не одружиний
Статура
Мезоморф
Колі очей
Голубий
Зачиска
Фейб
Відміні знаки
На спині родімка
2 дитинство
Коли Він пішов до садику там він любив грати в "поліцейського та бандита" він завжди був поліцейський та внього добре виходили та зявилася з часом в Платона мрія стати поліцейським....
3 Щкола
В Шкільному віці Платон знайшов собі друга його звали Анатолій вони в двох мріяли стати поліцейськими. Вони постійно грали в гру" поліцейський та бандит" але тепер було 2 людини поліцейських і це завжди були "Толя" та "Платон" так і закінчили вони 4 клас.....
4 Середня школа
З переведенням в середню школу в Платона почалися проблеми з ногою тому пів року навчань його не було менуло пів року Платон на костилях прийшов до школи з разу підбіг Анатолій та запитав "де ти зламав руку?" Він відповів"коли я був на канікулах я вирішив потрогати ****************************цьку вівчарку але вона оказалась не доброю та я отримав травми" з пустя 2 роки Платон Став на ноги та вчився з початку ходити за 1 неділю він вже міг ходити десь через 2 місяці в школі за питали Платона кимби ти хотів стати він відповів" звичайнош Поліцейським" чому саме ця професія?" тумущо мені подобається затримувати злочинців та допомагати Україні з злочиністю"
5 старша школа
З старшої школи все змінилося Платон почав займатися "Чорним" ринком коли його батьки дізналися за його діяльність не випускали 2 роки з будинку але потім випустили він по трішки продавав наркотики якось його замітив Поліцейський який не затримав його та не кричав а за питав "нащо це тобі ти ще молодий одумайся поки не пізно" Платон в задумався да закінчив цим займатися колись він проходив біля чужого класу як стовкнувся з Анатолієм Платон запитав Анатолій він каже "так це я а ти Толя?" Толя каже "так і це я якми стобой давно небачилися " за 2 роки Толя та Платон стали Дуже Гарними друзями та прославилися своєю такой гарной дружбой і стали популярними на весь клас.....
Інститут та перший хабар.
Платон та Толя потрапили до Академії Поліції
Платону дуже подобалось там навчатися через 1 рік навчання Платон влаштувався на перву роботу це курєр Компанії "Glovo" потім почався коронавірус і він залишився без роботи коли корона вірус закінчився він продовжив вчитися та влаштувався на нову роботу касира коли був практично кінець навчання то Платон звільнивсі з магазину.... При кінцевій контрольній роботі Платон спробував дати хабар їхньому вчителю але не вийшло він залишився на наступний рік і цю роботу він збав на відмінно
6 Доросле життя
Коли Платон закінчив академію потрапив до ЗСУ призивом відслуживши до звання Старший Солдат потрапив у підрозділ ВСП там він пробув 4 неділі та потрапив переводом до НПУ Міста Харків там він був кмітливий, рлзумний, завжди в часно приходив на роботу але не все так гарно він був лінивим з пустя 2 місяці з появою нового генерала він став дуже активним та дуже гарно працював та постійно отримував премії
7наші часи
З годом Платон став на звання Сержант вірно служе Україні. Лове злочинців та на отримав жодної догани але в ції фракції виявили що наш Гинирал Брав хабарі та йоги зняли з цієйї посади Генерала зарз ми без Генерала...

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Недотримання пункту правил написання RP Біографій №1:
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі