Відмовлено РП Біографія Роман Вдовічев

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Кві 2026
Дописи
21
Реакції
5
Бали
8
Ім'я: Роман
Прізвише: Вдовічев
Вік: 25 роки
Національність: Українець
Місце народження: м.Дніпро
Місто проживання: м.Дніпро
Не одружений
Стать: Чоловік
Ріст: 1 метр 75 сантиметрів
Вага: 75 кг
Колір очей: Голубі
Колір волосся: Чорний

[27.08.2026 21:02] Роман Вдовічев: Роман народився 02.11.2000 у звичайній сім'ї. У 3 роки Роман пішов у садочок. Там він познайомився з одногрупником якого звали Іван Фатич. Вони разом гралися, гуляли, бігали по галявині, та ліпили башні з пісочка. Також в садочку Романа, вчили малювати, виховували його, вчили гарним манерам. Та невдовзі промайнув час садочка та Роман випускається з садочка.

Шкільний час:
Роман пішов до 1-го класу. Він познайомився з однокласником якого звали Іван Фатич, та він згадав що це був його друг з садочка. Роман був радий, що вони зустрілися ще раз. На прикінці 2 класу Іван Фатич стає кращим другом Роман. Після 3-го класу по 11 Роман багато ображали, принижували та не давали спокою в школі. Але незважаючи на це Роман вчився на відміно. Також він у школі брав участь у багатьох олімпіадах, та займав перші місця. Та ось він закінчує 11 клас та йому потрібно писати ЗНО. Наступає той день який вирішує життя Роман. Він заходить до класу і бачить востаннє своїх однокласників. Він сідає разом з Іваном та каже йому:
- після школи куди хочеш поступати?
Іван відповідає:
- я обираю МВС а саме ЗСУ.
- знаєш Іван, мені теж подобається МВС а саме ЗСУ, давай разом гарно здамо екзамени та поступимо туди? Каже Роман
Іван каже:
- цілком погоджуюсь, мені буде до вподоби з кращим другом працювати.
І ось роздають листки ЗНО і вони виконують завдання...
*пройшло 3 години*
Роман з Іваном здали листи та пішли додому до Івана. Там вони грали в комп'ютерні ігри та відпочивали.

Юність:
Роман поступає до універу, там у нього теж не було друзів, був тільки кращий друг Іван, який також вступив до цього ж універу. Роман та Іван наполегливо вчилися для того, щоб попасти в МВС а саме: ЗСУ. На той час Роман та Іван знали, що поступлять до ЗСУ. Вони уважно слухали вчителя, записували, вчили напам'ять. Невдовзі почалися екзамени, Роман та Іван не переживали, бо вони добре знали предмети. Вчитель почав кликати по одному в кабінет, перший пішов Іван, але чомусь Роман трохи хвилювався але знав предмет на відміно, через 10 хвилин вийшов іван та сказав заходити Роман. Роман зайшов та вчитель йому дав на вибір конверти, Роман простягнув руку та вибрав лівий верхній. Йому дісталося не дуже важке питання на яке він з легкістю відповів та вийшов з аудиторії. Іван разом з Роман пішли додому до Івана, вони там переглядали резюме до лав ЗСУ, вони оглянули та подивилися які вимоги потрібно.
*пройшло 5 годин*
Вже була дев'ята година вечора та Роман пішов до себе додому. Він прийшов додому та сказав мамі:
- мамусь я здав екзамени, завтра мені прийде результати на email.
Мама каже:
- молодець синку, я горжусь тобою, надіюсь здасиш на відміно!
В цей день мама приготували Роману смачний стейк та банановий сік. Роман смачно поїв та ліг спати. На наступний ранок йому приходить результати на email. Він відкриває пошту та бачить що він здав екзамени на відміно. Він був дуже радий та пишався собою що він зміг здати на відміно. В цей день Роман по телефону звонить Івану, та каже:
- привіт Іван! Мені надійшло повідмлення на email за вчорашній екзамен, я здав на відміно! А ти? Чи тобі ще не надійшло?
- привіт Роман! Мені також надійшло повідомлення на email, я також здав на відміно! Я дуже радий! Пам'ятаєш ми дивилися критерії на резюме до лав ЗСУ? Я вже запросив нас на співбесіду завтра на 15:00!
Роман каже:
- ого! я з нетерпінням чекаю!
Ось Роман та Іван прийшли на співбесіду, з ними проводив співбесіду Полковник ЗСУ
*пройшло 2 години*

[27.08.2026 21:02] Роман Вдовічев: Доросле життя:
Романа та Івана приймають до лав ЗСУ, вони плідно працювали, якісно виконували роботу, і після одного іспиту їх підвищують до офіцера (лейтенанта), за те, що вони гарно виконували військові обов'язки та в них найвища навчальна освіта. Роман більше полюбляв навчати новобранців, приймати іспити, і добивався посади Начальника НК. А Іван полюбляв більше спец. підрозділ ССО, проводити треніровки, лекціїї, штурми домів, штурми машин. Але нажаль Роман та Іван були в підрозділі ВСП, патрулювали, стояли на блок - постах. Генерал бачив як Роман та Іван гарно та охотно працюють. Та він назначив Роман на посаду Начальника ВСП. Іван був дуже в захваті та він продовжував працювати, навчати новобранців, приймати іспити і багато чого іншого. А Іван він назначив на посаду Начальника НК, Іван був також у захваті, що добився цієї посади та натхненно продовжував працювати у тому ж дусі. Невдовзі, Полковник ЗСУ знімається з посади за власним бажанням, і Генерал відкриває заявки на посаду Полковника. Іван хотів спробувати подати анкету. Через деякий час Іван пише анкету на посаду Полковника. В анкеті він написав про себе, про своє життя, чого він добився, як закінчив школу, універ, де він працював, чи є досвід. Йому схвалюють та він в захваті. Але невдовзі Генерал ЗСУ пішов з посади та передає посаду Івану Фатичу . Іван ще більше почав радіти та думав, що це його мрія яка здійснилася. Через пару днів Генерал Іван Фатич відкриває заявку на посаду Під.Полковника.Роман це помітив за залишив анкету. В анкеті він написав про себе, про своє життя, чого він добився, як закінчив школу, універ, де він працював, чи є досвід. Через пару днів, заявки закриваються на розгляд, Генерал Іван плідно розглядав анкети, деякі були достойні посади, а деякі ні. І в решті, через деякий час підходе до нього Генерал Іван Фатич та каже, що у вас схвалена анкета на посаду Під.Полковника. Роман в захваті, що самостійно добився посади Під.Полковника. Він був неймовірно щасливий тому, що сталось у його житті,
Відтепер Роман — Підполковник ЗСУ. Потім, через декілька тижнів, один із Полковників ЗСУ пішов із посади через втрату довіри. Роман це помітив і через декілька годин подав заявку на посаду Полковника ЗСУ. Потім Генерал ЗСУ Іван Фатич закрив заявки на посаду Полковника та почав їх переглядати. На здивування Генерала, тільки анкета Романа Вдовічева пройшла відбір. Через декілька годин Роман успішно пройшов співбесіду на посаду Полковника ЗСУ.

Наші часи:
На сьогоднішній день Роман є Полковником ЗСУ . Він хабарник та жорстоко ставиться до злочинців, говорить на ТИ та використовує мат у промові. Він добився посади Начальник ВСП. Роман жорстоко ставиться до свого складу, для того щоб вони вчилися дисципліни, та не були ніжними дівчатками. Він навчає курсантів, проводе лекції, тренування, приймає іспити. Іван є Генералом ЗСУ.

Останнє редагування:

Олена Сноу

Ст. Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
17 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
324
Бали
351
Вітаю, відмовлено.

Біографія не відповідає правилам подачі, а саме:
3.1. Суворо заборонено копіювати повністю або частково біографії інших користувачів.
Зверніть увагу, у разі виявлення плагіату автор втрачає право на повторне подання біографії протягом 72 годин з моменту відмови.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі