Відмовлено РП Біографія| Роман Хоффман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Миколайович

Новий гравець
Реєстрування
15 Гру 2022
Дописи
13
Реакції
4
Бали
6
Дитинство:
У 2 роки Я пішов у дитячий садок №10. Спочатку я був у ньому, по 1 годині, по 2 години, 3 години, 4 години, потім цілий день. Тому що все це відбувалося поступово. Для того, щоб різко не розлучатися з батьками, на такий довгий час для себе. Я знайшов багато друзів, весь день був товариським, дружнім. Десь о 3,5, я
ходив до логопеда, він був у дитячому садку. Я дуже не любив до неї ходити, адже мені здавалося, що це дуже нудно і довго. Але вона забирала мене найчастіше.
У 5 років вихователі сказали мені, що у мене світла голова і руки, адже всі підробки я робив сам, правда трохи мені допомагали батьки. У 6 років я почав ходити до підготовчої групи для того, щоб піти до школи.

Юність і доросле життя:
У 7 років я почав ходити до школи, 1 вересня я познайомився зі своєю класною керівницею, вона мені дуже сподобалася, я подарував їй букет красивих і ароматних квітів, чому вона була дуже рада. 4 вересня у мене почалися уроки, перший день пройшов чудово, мене було дуже цікаво, тк. навколишній світ, для мене виявився дуже цікавим, математика теж, російську він любив ще з підготовчої групи, а література сподобалася тим, що потрібно просто сидіти і слухати вчителя, про розповіді письменників. Так минуло цілий рік. Я закінчив майже всі початкові класи відмінно крім математики та літератури з них у мене стояло 4. Потім пройшли ще 3 роки, я намагався вчитися так само. Адже я розумів, що без навчання не куди не потрапити. У 5-му класі додалися нові шкільні предмети, Біологія, Географія. Мені дуже подобалося, адже це навколишній світ був поділений на 2 предмети. Так я відучився на 4-5, 6 клас, там додалося суспільствознавство. Мені воно також дуже сподобалося. Так пролетіли всі мої роки у школі. У 9 класі мені треба було писати іспити ДПА, я дуже готувався. У підсумку я написав усі на 4-5. Я вирішив залишитися у школі та піти до 10 класу. Я продовжував добре вчитися та розуміти уроки. В 11 класі мені належало писати ще одні іспити ЗНО. Я написав усе на відмінно, одержав червоний Диплом.

У 18 років мені прийшла повістка, щоб з'явитися у військкомат через тиждень, я зібрав всі потрібні речі, і пішов. Я виявився придатним. Служити треба було 1 рік. Пройшов 1 рік, мені сподобалося стріляти із бойового автомата "АК-47". Після армії я поїхав додому, купив мамі квітів, велику коробку цукерок, а татові хорошого та дорогого Коньяку).

У 20 років я пішов до медичного інституту на бюджетне місце. Я вчився дуже добре на 5, усі сесії теж добре здав. Ось я від навчався 4 курс. Пішов шукати собі відповідну лікарню. Я вчився на хірурга. І знайшов місце "Хірурга". Я працював "Хірургом" 8 років. Потім став "Завідувачем Відділення", але спільно був і "Хірургом". Я отримував премії за добру роботу.

На даний момент: Я займаю на даний момент посаду Завідувач відділу в Лікарні у мене є квартира та машина.

Давід Морріс

Promoted by BJJ Slonyara Dnepr
Активний гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
2,021
Реакції
511
Бали
198
[ВІДМОВЛЕНО]
КД з написання останньої біографії у вигляді 72 годин не пройшло!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі