Схвалено РП-Біографія: Роман Юрьев

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Юрьев

Кошовий отаман
Лідер
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
64
Реакції
86
Бали
63
Короткий опис:
Без імені.png

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Роман Сергійович Юрьев
Стать: Чоловіча
Мати - Ірина Юрьева
Батько - Сергій Юрьев
Зріст та вага: Зріст - 174 см; Вага - 76 кг.
Дата народження: 01.11.1993
Вік: 32 роки
Місце народження: Україна, Київ
Національність: Українець
Місце проживання: м. Київ
Захоплення: стрільба, полювання, автоперегони.
Сімейний стан: Не одружений
Статура: звичайна
Колір очей: карі
Зачіска: коротка стрижка, темна.
Відмітні знаки: Татуювання на правій нозі.

БАТЬКИ:
Батько – Сергій. Народився 12.01.1971 року в місті Дніпро. Навчався в Дніпрянській загально-освітній школі І-ІІІ ступенів. Закінчивши школу він поїхав до міста Київ. Перебуваючи в столиці він працював на заводі та за сумісництвом навчався в ліцеї де в подальшому отримав середню спеціальну освіту «Електромонтер високоточного обладнання». Після отримання диплому він вступив на військову службу де згодом отримав вище офіцерське звання.

Мати – Ірина. Народилась 22.10.1970 року в місті Київ. З самого дитинства вона мала тягу до книжок. Навчалась в Київській гімназії №16. Після вона вступила на навчання до НАВС. Після отримання офіцерського звання вона була направлена на службу де в подальшому зустрілась та познайомилась з Сергієм.

В лютому 1993 році вони одружились і Ірина завагітніла. Підчас вагітності Сергій взяв всі обов’язки забезпечити і доглядати за Іриною. Ірина перебуваючи на 6 місяці вагітності пішла в декретну відпустку. 31.10.1993 року близько 23:00 Ірині різко стало погано і її госпіталізували до пологового будинку.

Народження та дитинство:
01.11.1993 року о 4:52 ранку на світ з’явився я. Мама з батьком дали мені ім’я Роман. Коли маму було виписано з лікарні ми приїхали до нашого будинку. Коли ми приїхали то там вже нас чекали бабусі та дідусі. Батько відремонтував кімнату та зробив з неї дитячу. Після досягнення 3 річного віку мене відправили до дитячого садочку. В 1999 році я пішов навчатись до 1-го класу Київської гімназії №16 де навчалась моя мама. Під час навчання мені досить добре давалось навчання.

Підліткове життя:
На дворі весна 2009 року. На підході випускні екзамени 9-х класів, останній дзвоник та випускний. Довго вагаючись, я вирішив залишитись та навчатись та закінчити 11 класів. Продовживши навчання я приділяв увагу фізичній підготовці, історії, фізиці, іноземній мові та хімії. В 2011 році я закінчив навчання в 11 класі, здав ЗНО. Після випускного вечора я довго думав куди вступати на навчання. Переді мною стояло безліч направлень але душа моя лежала отримати освіту юриста. Я вступив на навчання до Харківського Національного юридичного університету.

Доросле життя:
Навчаючись в Харківському Національному юридичному університеті я удосконалював свої навички. В 2014 році я отримав диплом бакалавра та мені запропонували продовжити навчання та отримати вже диплом магістра юриспруденціі. Я відразу погодився і моє навчання продовжилось ще на 2 роки. Нарешті я отримав довгоочікуваний диплом магістра та почав шукати роботу. Спочатку я працював в різних маленьких приватних компаніях та отримував практичний досвід. Згодом мене помітили та запропонували місце вже в великій компанії на посаді керівника юридичного відділу де я пропрацював до 2025 року. В 2025 році я добровільно підписав контракт з ЗСУ та вступив на військову службу де завдяки своїм навичкам та підготовці отримав звання полковника. Але 26.02.2025 року трапилось розформування та я залишився без роботи. Так як я був юристом з доволі непоганим досвідом, я 13.033.2025 року пішов працювати до ВРУ. Помітивши прагнення та здібності мені запропонували зайняти посаду Генерального прокурора. Я хоч не відразу але погодився. Займана мною посада була досить перспективна. Але моя душа всерівно належала ЗСУ. Тому через деякий час я звільнив місце Генерального прокурора та повернувся на військову службу до ЗСУ. Прослуживши близько 6 місяців я звільнився з лав ЗСУ та переїхав в інше місто.

Теперішній час:
Станом на 2026 рік я відпочиваю але душею все рівно належу ЗСУ.

Вкладення

• Без імені.png
    Без імені.png
    275.8 Кб · Перегляди: 12
Останнє редагування:

Артем Снайпс♡

Заступник Куратора BadCOP | Північна Україна
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
329
Реакції
144
Бали
48
Вітаю.
Схвалено.

(RP-біографія відповідає основним вимогам та правилам розділу.)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі