Відмовлено РП Біографія// Тимур Крутий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Фенікс

Східна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
474
Реакції
1,115
Бали
138
Моя Біографія:

1 глава-Щасливе дитинство:

Горбань Тимур народився 5 жовтня 2008 року в місті Одеса. Батько Руслан є військовим, служить в Збройних Силах України, а мати Марія працює лікарем- підеатром . Родина відзначалася добротою в вихованні свого сина, Тимура Вже з самого дитинства було помітно, що Тимур виділяється серед інших дітей своєю активністю та комунікабельністю. Тимур вже в садочку проявив свою мужність та справедливість, коли врятував свого друга від знущань і довів, що він завжди вступиться за права і справедливість. З дитинства він мав спокійний характер, але завдяки своїй комунікабельності завжди був веселим серед друзів. Його батьки завжди підтримували його і сприяли його розвитку. Тимур з дитинства почав грати у футбол, і його батьки вже з малого віку повели його до футбольної секції, підтримуючи його інтерес до цього виду спорту.

2 глава- Мій шлях до навчання:
Я коли мені було 3 роки я почав ходити до репетитора. Я ходив до репетитора ,тому що я хотів бути розумним та досвідченим хлопцем у такому маленькому віці. Я кожні вихідні приділяв велику увагу до навчання і коли я пішов у 1 клас я дуже добре читав, писав я був найкращим учнем у своєму класі. Після того , як я пішов у 1 клас я вже пішов до другого репетитора щоб навчатися англійської мови. І зараз я досі ходжу до репетитора на англійську мову і вивчаю багато іноземних слів.
3 глава- Шкільні роки:
У шкільні роки, Тимур виділявся своїм винятковим навчанням та видатними здібностями. Він завжди був високо оцінюваним учнем, який активно брав участь у навчальному процесі та здобував вражаючі результати в різних предметах. Його інтелектуальна цікавість та здатність до аналізу та розв'язання завдань робили його видатною постаттю серед однолітків.
Однак, найбільше виділялися його здібності у предметах Інформатика та Українська мова . Тимур не лише володів цими предметами на високому рівні, але й регулярно перемагав у шкільних конкурсах та олімпіадах з них. Це свідчило не лише про його здібності, але й про глибокий патріотизм та інтерес до власної культури та історії.
У своїй шкільній спільноті, Тимур був цінованим як активний та дружелюбний однокласник. Він завжди готовий був допомогти іншим та брати участь у різних шкільних заходах та проектах. Його відкритий спілкувальний стиль допоміг йому налагодити добрі стосунки з однокласниками та оточуючими його людей.
З першого класу Тимур ,був відмінником але замість оцінок,були наліпки спочатку в Тимур ,все виходило він,знайшов нових друзів,товаришів допомагав всім чим міг. У Тимур ,був такий характер коли може бути строгим а коли може бути добрим,спокійним.в У Тимура ,були (є) проблеми зі здоров*ям и за це його могли висміювати,знущатися з нього але Тимур не здавався та не звертав на це увагу та продовжував вчитися.
4 глава- Теперішній час:
На сьогоднішній день Тимур продовжує навчання у школі- гімназії та охоплює вчителів своїми знанням та показує ,що він є і буде розумним у сфері навчання. На даний момент Тимура рахують одним із найкращих на своїй позиції (моя позиція півзахисник) на футбольному полі. Зараз я деякий час задумуюся *Ким мені стати коли стану дорослим?* Мої батьки завжди кажуть * Ми ніколи не заставимо тобі навчатися там де ми хочемо це твій вибір куди ти підеш навчатися куди ти підеш там і будеш навчатися це твій вибір*. Такими словами мене завжди батьки мотивують .

5 глава- Мої плани на майбутнє життя та чим буду займатися:

У майбутньому хочу стати програмістом та створювати нові програми, реклами та інше. поліції .Я вважаю ,що я виберу правильний шлях в майбутньому своєму житті. Але я сумніваюся, що у мене є необхідні якості для цієї роботи. На мою думку, той, хто вибирає цю професію, повинен бути дуже комунікабельним. І, звичайно, якщо ви хочете досягти чого-небудь в цій сфері, ви повинні розбиратися в економіці, фінансах, трохи в бухгалтерському обліку, психології, праві, менеджменті.

Є також одна річ, яка дуже хвилює мене. Якщо я не отримаю достатньо балів для вступу до університету або інституту, мене можуть прийняти тільки на контракт, а в нашій сім'ї поки що немає таких грошей на моє навчання.

Є ще одна можливість здобути освіту. Я маю на увазі технікуми. Можливо, я виберу бухгалтерський облік. Хороші бухгалтери потрібні скрізь.

Якщо я не вступлю до інституту або університету, я намагатимуся навчитися працювати на комп'ютері ще краще. Звичайно, я продовжу вивчення англійської мови, і хотів би також вивчити німецьку й італійську. Я впевнений, що без цих знань неможливо отримати гарну роботу. Багато людей почали з малого і досягли потім вершин. Головне — правильно поставити мету!

6 глава - Висновок мого життя:
Життя Тимура відзначається низкою значущих подій, що сформували його як особистість і визначили його професійний шлях. Від дитинства, визначеного цілеспрямованістю та внутрішньою силою, до юнацьких років, де він активно розвивався в різних сферах, кожен етап його життя вніс свій внесок у формування особистісних якостей.
Спроби змінення його характеру через службу в Державній службі з надзвичайних ситуацій та Службі безпеки України свідчать про його відданість національній безпеці та готовність стати захисником своєї країни. Втрата свого друга дала йому приклад, що підкреслило його рішучість та визначило новий зміст для його служби.

Олександр Флоренс

Легенда | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,057
Реакції
225
Бали
148
Вітаю, шановний гравець!

1.8. Заборонено копіювання інформації, оформлення, картинки та ін. з інших біографій

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі