Відмовлено РП Біографія// Тимур Крутий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Фенікс

Східна Україна
Реєстрування
7 Жов 2023
Дописи
474
Реакції
1,115
Бали
138
Життя щасливого хлопця:

1 глава - Щасливе дитинство: Тимур Горбань народився 5 жовтня 2008 року в місті Одеса. Його батько, Руслан, служить у Збройних Силах України, а мати, Марія, є лікарем-педіатром. Вже з самого дитинства Тимур відзначався активністю та комунікабельністю. У садочку він виявив свою мужність, врятувавши друга від знущань. Батьки завжди підтримували його і підтримували його інтерес до футболу, ведучи його до футбольної секції.

2 глава - Шлях до навчання: Зараз йому 15 років, і він продовжує своє навчання. Від трьох років він ходив до репетитора, бажаючи бути розумним та досвідченим в такому юному віці. Після вступу в 1 клас він став одним із найкращих учнів у своєму класі. Також вивчав (вивчає) англійську мову.

3 глава - Шкільні роки: У шкільні роки, Тимур виділявся своїм винятковим навчанням та видатними здібностями. Він завжди був високо оцінюваним учнем, який активно брав участь у навчальному процесі та здобував вражаючі результати в різних предметах. Його інтелектуальна цікавість та здатність до аналізу та розв'язання завдань робили його видатною постаттю серед однолітків. Однак, найбільше виділялися його здібності у предметах Інформатика та Українська мова . Тимур не лише володів цими предметами на високому рівні, але й регулярно перемагав у шкільних конкурсах та олімпіадах з них. Це свідчило не лише про його здібності, але й про глибокий патріотизм та інтерес до власної культури та історії. У своїй шкільній спільноті, Тимур був цінованим як активний та дружелюбний однокласник. Він завжди готовий був допомогти іншим та брати участь у різних шкільних заходах та проектах. Його відкритий спілкувальний стиль допоміг йому налагодити добрі стосунки з однокласниками та оточуючими його людей. З першого класу Тимур ,був відмінником але замість оцінок, були наліпки спочатку в Тимур ,все виходило він, знайшов нових друзів, товаришів допомагав всім чим міг. У Тимур ,був такий характер коли може бути строгим а коли може бути добрим, спокійним.в У Тимура ,були (є) проблеми зі здоров"ям ,і за це його могли висміювати ,знущатися з нього але Тимур не здавався та не звертав на це увагу та продовжував вчитися.

4 глава - Теперішній час: На сьогоднішній день Тимур продовжує навчання у школі- гімназії та охоплює вчителів своїми знанням та показує ,що він є і буде розумним у сфері навчання. На даний момент Тимура рахують одним із найкращих на своїй позиції (моя позиція півзахисник) на футбольному полі. Зараз я деякий час задумуюся *Ким мені стати коли стану дорослим?* Мої батьки завжди кажуть * Ми ніколи не заставимо тобі навчатися там де ми хочемо це твій вибір куди ти підеш навчатися там і будеш навчатися це твій вибір*. Такими словами мене завжди батьки мотивують .

5 глава -Плани на майбутнє життя: Тимур має плани вступу до університету чи інституту, але також розглядає можливість навчання в технікумі, наприклад, на бухгалтерському обліку. Він також хоче покращити свої комп'ютерні навички та вивчити інші іноземні мови, такі як німецька і італійська.

6 глава - Чому навчило життя: Навчання - це для мене не лише про заняття в класі та вивчення підручників. Це кожен момент, коли я відчуваю, що дізнаюсь щось нове, коли здобуваю досвід і вирішую різні завдання. Життя навчає мене бути сильним та витривалим. Кожна зустріч, кожна подія - це урок, який я можу взяти з собою у майбутнє. Коли я вперше стикаюся з викликами або невдачами, я навчаюся бути стриманим і постійно шукати шляхи вперед. Коли я взаємодію з іншими людьми, я вчуся бути толерантним і співпрацювати. Мої друзі і вчителі - це джерело невичерпного навчання. Вони допомагають мені розкривати свій потенціал і розвивати навички, які стануть важливими у моєму житті. Життя - це найважливіший учитель, який навчає мене цінувати кожен момент і кожну можливість для зростання. Через власний досвід і спостереження я вчуся розуміти світ навколо себе і своє місце в ньому. Навчання життю - це постійний процес самовдосконалення, який допомагає мені стати кращою версією себе.Для Тимура навчання - це не лише отримання знань, але й постійне самовдосконалення. Він вивчається бути сильним, витривалим і толерантним, а його друзі та вчителі є джерелом невичерпного навчання. Життя навчило його цінувати кожен момент і використовувати його для зростання.

Останнє редагування:

Таісія Фенікс

Cхідна Україна
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
910
Реакції
522
Бали
98
Вітаю, шановний гравець,

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі