Відмовлено РП Біографія Юджин Валлілонга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юджин Уайт

(Пішов з проекту)
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
44
Реакції
47
Бали
21
Біографія: Юджин Валлілонга

Ім'я Фамілія – Юджин Валлілонга
Вік - 21
Дата народження: -03.09.1999
Проживання в штаті: 10 років
Місце Народження: Київ
Сімейне положення: не одружений.
Колір очей: карий
Колір волосся: Брюнет.
Стать: Чоловіча.
Характер: Справедливий, чесний, трохи закритий
Захоплення: малювання та література
Сім'я: Мати , Тато ,

Дитинство та юність
1687814761367.png

ніч з другого по третє вересня 1999року.....
-Ще трохи! Ще трохи!
**Лікарі дістали дитину, це був хлопчик з карими очами та вагою 3500грам, народився в міському пологовому будинку №54 м.Київ**
Батько сина Дмитро - часний адвокат, справедлива але сувора людина, правдоруб,мав свою приватну воєнну компанію.Мати - мед.сестра.Сина було вирішено назвати Юджин в честь загиблого під час Другої Світової війни дідуся.Дитина була активною,та як і всі любив гратися з іншими дітьми,любим малювати,співати.А батьки намагалися приділяти ,як умога більше часу сину.Коли дитині стукнуло сім років,батьки активно мандрували світом та показували дитині світ,на скільки дивовижний він,тато наділяв Юджина оптимізмом,що в цьому світі він може бути ким завгодно,тато хотів зробити життя юнака краща за своє,бо в радянському союзі це було неможливо.Взагалом Юджин був начитаною дитиною,він завжди намагався знайти відповіді на свої запитання.Цікаво, яким він виросте?

Школа
Юджину спокійно дались перші п'ять класів, але після шостого він возненавидів школу,нажаль юнаку складно дався цей період,оскільки він став досить закритим після переходу в нову школу та більше проводив час в самоті,цікавість до книг у нього росла,йому подобалась научна фантастика та психологія,але в деякому сенсі він був соціопатом.Юджин був середнім хорошистом він не бачив сенсу бути відмінником.Навіть інколи він спеціально відповідав на питання неправильно.Чи можна сказати що це був найліпший його період? Ні, але можемо сказати,що саме тоді Юджин зрозумів,що хоче бути на стороні закону і карати людей які шкодять світу, як хлопці ображають його.
*Ситуація в класі, Юджин сидить напроти вчителя*
-Викликали, це на рахунок оцінок?
-Так,Женя,я засмучена,що ди сдав тест лише на 9 з 12, ти ж мені казав що ти добре готувався чи це неправда, з яких пір ти брешеш вчителям?
-Так а в чому проблема?9 це погано?
- на 9 кожен може сдати, а я бачу що ти можеш більше,але не хочеш і я знаю що ти просто не хочеш.
-Я не знаю, мені просто це не цікаво, чому мене має цікавити математика,коли вона ніяк не допоможа і основні знання я знаю?
-...
Юджин вже тоді думав,що зламав систему навчання,так як ніхто цілком не міг пояснити,для чого він вчится.Для чого вивчати вищу математику,хімію,фізику,якщо йому цікаво це вивчати самому, а не слухати інших.
1687814865364.png

Все з чистого листа
Закінчивши одинадцять класів, Юджин Валлілонга вирішив почати все з чистого листа,Юнак вісімнадцяти років,живший разом з батьками та ходивший в зал на тренування,мав знайти нових знайомих,друзів та роботу.Він завжди казав ''Коли мені буде 18, я з'їду від батьків'' Але не маючі квартири,досвіду,друзів.До нього прийшла ідея вступити в зброєнні сили України,Юджин за роки в школі хлопак прекрасно зрозумів,як працює цей світ, тебе поважають за справи,а не слова.В медкоміссії хлопець не мав ніяких відхиленнь та проблем крім пласкостопії,тому він був назначений в секретну частину ''секретна частина'' та назначений в ряди.
Хлопцю 19 років, він знаходится в казармі та чистить зброю, що може бути краще? Під час служби юнак знайшов непоганих друзів,які можливо допоможуть йому в майбутньому протягом всього юначества він мріяв знайти зв'язки.Зустрівши двух друзів Александра сина відомого бізнесмена та Юрія генія науки,який потрапив у віськову частину випадково,він був впевнений,що життя його піде на лад.Сам Юджин ста чудовим солдатом,він мав чудове критичне мислення,та був улюбленцем полковників за його відповідальність та рішучість.
1687814795868.png

Перша робота
Ось і закінчилась служба,Юджин повернений до цивільного життя,маючи гроші та зв'язки з військової частини, без сумнівів вступає в Національну Поліцію. Чому?Його на стільки захопила служба в армії,що у нього загоріли очі працювати в державній структурі,але армію він бачив лише як тимчасове биття.
На самому наборі хлопець двацяти років проявив себе непогано і завдяки зв'язкам закінчив академію на рік раніше.Взагалі Юджин стам саме тією людиною,яка знала чого хоче від життя,та як саме цього добитися.Тому захистивши проект та сдавши єкзамени,Юджин встав на посаду патрульної поліції.В онсновному життя проходило спокійно,лише через рік Юджин відмітився і був підвищенний до лейтенанта, він став таким же,як і його батько - прямолінійним,холодним та стресостійким.Він мав велику повагу серед працівників та всі знали,що це остання людина,яка порушить свої принципи,людина якій можна довірити життя.
1687814846873.png

Наші дні
згодом, Юджин Валлілонга старший лейтенант національної поліції вирішує перейти в службу безпеки України,так як розуміє що він готовий на більше і готовий показати Україні,що він хоче покращити теперішню систему і стати тим,кого люди будуть поважати і знати,що країна становится краще.Хочаб заради своїх батьків.
1687814895406.png

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Вітаю, скоректуйте вашу біографію згідно пукнту правил написання RP біографій №2.6

У вас 12 годин.

Нікіта Мороз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
769
Реакції
203
Бали
123
Біографію анульовано
РП біографія на лідера або BAD COP| BAD GOV дійсна 2 місяці, після чого її потрібно переписувати заново.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі