Схвалено РП Біографія / Ян Багров бойовик чи бригадир?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Багров

what is roleplay?
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
199
Реакції
175
Бали
48
Untitled-3.png
Перші випадки виникнення неорганізованої та організованої української злочинності почали виникати після розпаду Радянського Союзу, але у великій частині являли собою угруповання українців, що втекли. До кінця 90-х років дедалі активніше почали з'являтися бандо-формування з представників традиційного українського криміналу, які завдяки досвіду, здобутому у своїй рідній країні на той час, активно почали тіснити місцевих кримінальних діячів. Їхня головна особливість була в тому, що вони не гидували вдаватися до урбаністичного тероризму і зводили навколо себе суцільні "барикади з свавілля", що, можливо, і є однією з головних причин, через які вони не стали на один щабель з італійськими сім'ями, і більшість залишилися найманими бойовиками, чи індивідуальним підприємцями.

Ян Багров, більш відомий у бандитських колах як "Бригадир", та його подільник Роман Рибак, відомий під прізвисько "Румин", є яскравими представниками даних тверджень. Після спроби спокійного життя відкрити свій бізнес, вони повернулися у світ криміналу, як енфорсери для криминального авторитету "Рибка" в місті Київ. Є інформація, що вони перебувають у злочинному угрупуванні під назвою "Ястреб". Назва угруповання вперше офіційно прозвучала в 1994 році у стратегії по боротьбі з організованою злочиністью, ухваленою президентом України Л. Кравчуком. Спочатку у списку підозрюваних у причетності до "Ястребу" кола було лише дві людини, але згодом він неодноразово поповнювався.

Минуле життя. Розповідь Багрова: "Вже як 6 років зійшовся зі своєї рідної країною, зі своїм кентом. Вклали гроші у місцевий бізнес, живемо на доходи з нього. Бухаємо вже третій місяць і подихаємо від усієї тієї *********************ні, що ми творили. Їде серйозно дах, загалом я вестиму розповідь, сподобається він вам чи ні - мені ***********************************. Я роблю це для себе, щоб попустило."
Далі розповідь від Багрова про своє життя: "Літо 89 року, ми з Пацюком пройшли службу в піхоті, він був у нашому відділенні гранатометником. Дали йому прізвисько Пацюк, через те що він нам завжди приносив їжу. У місті на той час творився повний пиздець - у повітрі запах безкарності, на вулицях злидні. Рідних усіх скоротили з роботи, мама продає на колгоспному ринку старі речі наших предків. Батько бухає круглі сутки і дивиться новини по старому телевізору. У Пацюка в сім'ї не краща ситуація. З колонії відкидається наш старовинний кореш по школі - Румин. На дворі початок липня, стирчемо з пацанами біля КПП і чекаємо, коли вийде Румин. У Києві хороша погода, ідемо набиратися в один із шинків на лівий беріг. Румин дуже змінився. Все такий же дрібний, але тепер ще більше смиканий. Він старший за нас з Пацюком, але виглядає зовсім пацаном. Тіло у наколках, чорна майка, зуби вже почали гнити. П'ємо пиво, Румин говорить про свій срок, сам Румин сів за тяжкі тілесні. Насправді це була спроба пограбування, але Румина взяли ще в процесі, так що стаття була простіше. Сидів хлопець тяжко, коли його взяли, то йому було шістнадцять. Два роки на малолітку, потім в колонію. Про малолітку він навіть не став особливо розповідати. Показував першу наколку. Це троянда з колючкою на грудях ліворуч. На плечах ножі, черепи, грати. На спині стара дзвіниця з хрестом на даху. Румин зізнався що ставився ханкою поки сидів. Був припас з волі його тусовці. Сонце сідає, пиво п'ється. Ми про свої справи розповідаємо. Добухали і сіли на автобус. Там уже розкидалися по своїм будинкам. Румин оселився у своєї матері. Я перебивався різними підробітками - здебільшого втухав вантажником на складах, підсобників на будовах та іншою *********************нею займався. Пацюк такий пацан що спокійно не може сидіти на місці. У жовті він завалюється до мене на хату і запропонував зробити по чорному, а саме спиздити пару ящиків із шампанським із заводу де працює його мати. Ми особливо не рефлексували з приводу цього. Я позичив "пиріжок" у свого знайомого, мовляв по блядях поїдемо. Мати Румина відчинила нам ворота заводу, а сама далі пішла їбатися з охоронцем у підсобку. Забили ми "пиріжок" підзав'язку. Наступного ранку моталися по барам і ринкам на правому березі і штовхнули все шампанське буквально за пару годин. Я тоді вже відчував що тягати мішки за гроші - тухляк. Наварили філок ми не так багато, але швидко. Через тиждень ми пробивали, як зробити склад на Сельмаші. Чоловік здавав його якійсь конторі, та місцевому продуктовому магазину. Підкотили ми на тачці отця Пацюк вночі під цей склад. Перелізли через паркан, залізши на гаражі біля нього та перестрибнули через нього. Чоловік жив у будці біля цього складу, принагідно охороняв його. Румин одразу метнувся до цієї будки зі свинцевою балванкою в руках і розхвилював сплячого чоловіка череп у кашу без зайвого базару. Я *********************************** із такого повороту подій, але він пояснив, що через нього він і залетів на табори. Поставився до цього спокійно. Охуйувати часу не було. Похопили ящики зі снікерсами, баунті, ще якоюсь *********************нею та ящик коньяку. Відчинили ворота, занурили все в тачку батька Пацюка та поїхали до гаража батька Пацюка. Взяли по пляшці коньяку і пішли додому. Принагідно нажерлися і вирішили не розповідати Пацюку про мужика. Хоч і сенсу нема, Через кілька днів вся округа говорила про жмурика, але всі списали на місцевого "бізнесмена", який хотів віджати у нього склад. Ми швидко розпродали все. Нас особливо ніхто не шукав. На ці бабці я взяв в оренду "Пиріжок" свого кентішка. Вийшов через матір Румина на власника заводу, якого ми обнесли, і почав закуповувати у нього пляшкове пиво у ящиках. Піздець, як згадаю – плакати хочеться. Зализав волосся, одягнув згладжений костюм, все як треба. Прийшов до цього дятла і почав йому жити за успішність свого підприємства. Той довго дивився на мене, як на ********************************************************а, і в кінці сказав, що йому все одно на мої плани Наполеона, і йому потрібні бабки, щоб співпрацювати зі мною. Віддав йому всі гроші, які я зрубав з наших гріхів. І обіцявся, що ящики повертатиму назад під нове завантаження. Щоб ви розуміли - тоді не зайдеш у продуктовий і не купиш собі дві банки пива, при цьому морщивши ****************************о, вибираючи яке тобі більше подобається. Тому моя точка на ринку різко стала популярною. Мною зацікавилася місцева брата – без особливого базару поставили мене на гроші за роботу на їхній точці. Я особливо не вироблявся і заносив їм гроші вчасно. Через кілька місяців я приїхав знову на завод за пивом, віддав гроші в касу і вийшов на завантаження. Де мене благополучно послали *********************************** і сказали, що пива немає і це проблеми моя. Перший раз за цей час я пішов одразу не до себе додому, а у бік під'їздів Пацюка та Румина. Після тієї делюги спілкування з'їхало нанівець, може, це був шанс не потрапити на всю цю *********************ню, в яку ми потім встряли. Але я не думав про це."

Untitled-3_copy.png
Розповідь про Рибку, бізнес, 90-х/00-х.
"У 2000 році я відкрив свій бар в одному з провулків міста неподалік Пушкінської. Вихлоп був із нього невеликий, в основному це було для душі. Ми тоді вже почали перебиватися в легальний бізнес, бо все це чорнуха вже ******************************************о та й було спокійніше. Відкрили свій автосервіс, Румин вписався у частку і відкрив із другим сином Токарєва ЧОП. Я вирішив не встрявати в цю справу, бо мені з сервісом та баром було справ по горло. Ми почувалися безкарно. Нам все було *********************************** до 2001 року.
Влітку 2001 року одного з брата Медведевських розстріляли з калашом біля його будинку, разом з його дружиною та маленьким сином. Другий брат замкнувся у себе в квартирі за куленепробивними дверима і натовпом бугаїв з автоматами, і поставив своїх людей біля найголовніших точок. Решту своїх місць він залишив голими, а це була приблизно одна третина всього міста. За ці місця розпочалася справжня війна. Ми переважно в залупу не лізли. Така інформація до кооператорів і бариг доходить повільно, тому коли їм віддзвонювали і казали, що вони тепер працюють на нас, вони ввічливо і з усмішками на обличчі вішали слухавку. А коли при зустрічі дивляться на мою косу пику, на руду ланцюжок, а кулаки розкроєні і дізнаються про нові розклади з приводу їхніх старих господарів – посмішки з осіб сходять. Ми майже цей історичний момент у блатному житті міста обійшли стороною, але серйозно проїбалися на центральному ринку. Коли наші пацани вбивали голову місцевого адміністратора у його дерев'яний стіл, у цей момент зайшли до приміщення торпеди Валерія Ярцева. Слово за слово і почалася стрілянина, всі пацани один одного перестріляли. Через п'ять годин мій бар *********************************** вибухнув через заряд спрямованої дії. Почалося справжнє місиво. Щодня ми міняли хати, родичів відправили в область, щоб вони не потрапили під шалену бандитську кулю. Гамлету навіть вдалося кілька разів стріляти з РПГ у бізнесах бригади Ярцева. Багато тоді пацанів полегло у цій війні. Одним із них був Родіончик. Ми його знайшли на одній із наших блат-хат, з розкритим пузом та лівером на підлозі. Залишати жмурика був не варіант, бо хата була оформлена на одного з моїх родичів.
Прошерстили по часниках на кварталі, в остові камаза знайшли одного чоловіка, що опустився. Дали йому горілки. Запитали, *********************************** тобі ця бичівня? Давай ми тобі казенний будинок організуємо з харчуванням та дахом за рахунок держави. Візьмеш на себе жмура, тебе оформлять по сто п'ятий. Заїдеш на зону. Сидітимеш на строгачі, без свавілля, без блатного преса. Стаття у тебе буде нормальна, ходитимеш у чесних мужиках. Чоловік не ламався, попросив тільки ще горілки йому купити і цигарку пару коробок на зону. Привезли його до будинку, завели до помешкання. Той сам зателефонував до ментування, викликав вбрання. Ми пішли надвір, щоб пиками не відсвічувати. Загнали машину за ріг, спряталися на подвір'ї у темряві. Бачимо, годині до шостої ранку вже під'їхало вбрання. Бомжа вивели, посадили до машини, пощастило оформляти. Коротше, бич виявився прошареним. Під час дізнання грамотно косив на шизофренію. Сказав, що його годував. Пустив до себе перекантовуватись, бо ніч холодна була. А він знайшов горілку в холодильнику і набентежився. Від горілки йому, нібито, вежу зривало після Афгана. Вирішив, що взяли штурмом аул. Накинувся на Родіончика та вбив. Почав живіт розкривати, щоб потроху на вікні повісити на пам'ять талібам. Прийшов до тями, охуів, викликав ментів. Стелив він гладко. Загасив на примусове лікування закриту дурню з подальшим відбуттям терміну на строгому режимі. Дали йому п'ятнадцять років із можливістю УДВ. Але про це ми вже потім дізналися. А того ранку, як побачили, що бича запакували в бобик, одразу рвонули за місто на дачу до Пацюка. Треба було відпитися і вирішити, що робити далі. Варіантів було не дохаючи, або далі брати участь у цій конітелі, або з'їблювати. Більшість наших пацанів уже поклали, у нас тупо не вистачає вогневої могутності, щоб задавити бригаду Ярцева. Через два дні ми вже були в аєропорту. В 2005 році кримінального авторітету Рибку було вбито, ми після цих подій з Румином, Пацюком, Токарєвим звалили в на західну частину України."

Після вбивства В. Рибалко перебирається Я. Багров на західну Україну де починає с 2006 року творити кримінал, рекет, пограбування це все входило в задачі його команди, як раз капітаном команди став Багров, а всі люди які були близькі до Рибки хотіли забрати владу у Багрова, но у них мало що вийшло з цього. До 20 травня 2010 року Багров був в управлінні однією з великих команд на тий час в кримінальному світі. Після подій 20 травня коли БЕРКУТ забрали майже всю команду Багрова, він разом зі своїм колегою по роботі звалює в Америку,

В Америці бригада Багрова була не одна така, але про його події в Америці мало що відомо.
J9UAuxT.png
Сан-Фіерро, район Квинс де до 2020 року промишляє тим же що і на західній Україні, за час перебування в Америці мало яких фактів відомо про його діяльність, єдине що в 2019 році стало відомо що він федеральному розшуку ФБР. Після цих подій в 2020 році Ян Багров з людьми які залишились перебираються в Харків де знову починають все з нуля робити. Відкриваючи знову свій /бізнес/
Українська мафія для США гірша за Якудзу.
Держдепартамент США назвав «українську мафію» найнебезпечнішою для США іноземною організованою злочинністю. Вона стала першою у списку іноземних злочинних організацій, складеному американським зовнішньополітичним відомством. В результаті, як очікують експерти, будуть жорсткішими правила видачі віз у США російським громадянам, а в третіх країнах частіше відбуватимуться випадки, подібні до справ Віктора Бута та Костянтина Ярошенка.
У складеному Держдепартаментом списку ОЗУ «українська мафія» випередила знамениту сицилійську та інші злочинні угруповання, що існують за кордоном США, у тому числі японське, мексиканське тощо.
Раніше, наприкінці липня, президент США Барак Обама підписав указ про запровадження санкцій щодо найбільших міжнародних ОЗУ.
У ньому «українська мафія» згадується поряд з японською якудзою, італійською каморою, мексиканською Los Zetas. Втім, на той момент поки не було усунуто плутанину в термінах і фігурувала серія назв злочинних груп із пострадянського простору – «Братське коло» (мабуть, «братки»), «Сім'я одинадцяти», «Ястреб».
Спостерігається і плутанина у питаннях визначення громадянства злочинців та їх угруповань, які часто всіх підозрюваних вихідців з колишнього СРСР зараховують до «українською мафії». Так, у документі Білого дому під назвою «Стратегія боротьби з транснаціональною організованою злочинністю» як приклади загрози безпеці США з боку україни згадуються українців Семен Могилевич (Шнайдер) та український хакер Сергій Ястремський. В іншому документі, складеному Національною радою з розвідки США йдеться про українського бізнесмена Віктора Бута, переданого США таїландською владою, який нині перебуває під судом у Нью-Йорку (вчора ввечері очікувалося оголошення вердикту суду), а також про вірменську та узбецьку кримінальні групи.

Бригада "Яструб"
Банда – гроза доріг

Маючи кілька автомобілів, банда розпочала свою злочинну діяльність на дорогах регіонального значення. Жертвами набігів, як правило, були водії вантажних автомобілів та далекобійники. Незабаром потерпілими виявлялися й водії тоді ще рідкісних іномарок. Побитих до напівсмерті та обікрадених, їх залишали одних уночі на трасі. "Яструби" завжди швидко і успішно ховалися з місця нальоту. Тож свідків злочинів було дуже мало. Крім того, банда завжди нападала раптово та хаотично. Коли і де відбудеться наступний набіг, неможливо було навіть частково здогадатися.

Варто зазначити, що угруповання було дисциплінованим і високоорганізованим завдяки сильному і владному ватажку. Відпочивали молоді злочинці у новоявлених закладах – приватних саунах, закритих клубах. Як би “сильно” не розважалася компанія, учасники ніколи не обговорювали справи та проблеми з Ястребком. З параноїдальною обережністю бандити витрачали гроші та збували крадене.

Історія існування банди закінчилася раптово та трагічно для їхніх рідних. Під час одного з нальотів Яструби натрапили на пастку. Автоматні черги перервали життя ватажка та кількох членів банди, а ті, що вижили, зникли з місця злочину. Відповідальних та організаторів цього злочину знайдено не було, а банда розпалася. Багато хто з часом приєднався до інших злочинних угруповань, інші зникли і, раз обпікшись, постаралися розпочати нове мирне життя без правопорушень.

Досі деякі учасники банди «Яструбів» залишаються невідомими. Інші ж – ті, хто вважали за краще залишитися в житті злочинного світу, були в різний час успішно заарештовані правоохоронцями, охоче і навіть гордо зізнаються у своєму причасті до ОЗУ “Яструби”. Проте, ніхто з них досі так і не видав своїх колишніх друзів.

Знайомий Багрова - Роман "Пацюк" Токарєв, бригадир банди "Ястреба", на початку 2001 року переїхав до США, СА, Лас-Вентурас маючи у зв'язку з Багровим та його друзями від кримінального кола Рибалко, почав торгувати зброєю та вийшов на постійного постачальника - Івана Рибаченка, кримінальний авторитет у Лас-Вентурасі. Відомо, що після переїзду в Сан-Фієрро Багрова, Рома Пацюк переїжджає ближче до Фієрро, Бейсайд. /Бойовик/ Артур Джармоков, встиг вчасно виїхати разом із Пацюком і наразі виконує роль шахіста у бригаді Пацюка.

Станом на 2023 рік, відомо що Токарев, М. Лукашенко, Я. Багров, Р. Рибак перебувають на західній частині Україні, відомо тільки про справи М. Лукашенко який займається автосервісом легально. Про інших членів бригади не відомо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі