Ілля Мітчелл
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 43
- Реакції
- 50
- Бали
- 23
Біографія Тарасенка Іллі Артемовича
Ім'я: Тарасенко Ілля АртемовичДата народження: 10 квітня 2009 року
Місце народження: (М.Ктїв)
Дитинство та перші роки життя
Ілля Тарасенко народився теплої весняної днини 10 квітня 2009 року. З самого дитинства він був активною та допитливою дитиною, цікавився навколишнім світом і завжди прагнув до нових знань. Його родина підтримувала його у всіх починаннях, допомагаючи розвивати найкращі риси характеру.З ранніх років Ілля захопився (футболом і машинами). Вже у дошкільному віці він проявляв талант у (наприклад, математиці, творчості, технічних науках).
Навчання та розвиток
У 2016 році Ілля пішов до першого класу ( в школі 285). Його навчання було цікавим та насиченим, він легко засвоював матеріал і проявляв особливий інтерес до (машин).Паралельно зі шкільними заняттями Ілля активно займався (наприклад, спортом, музикою, програмуванням або іншими напрямками). Його старанність і наполегливість допомагали досягати значних успіхів.
Хобі та захоплення
Окрім навчання, Ілля завжди знаходив час для улюблених занять. Він любив ( займатися спортом та грати в Юкрейн гта). Його друзі та знайомі завжди відзначали його доброзичливість, відповідальність і вміння знаходити спільну мову з різними людьми.Сьогодення та мрії на майбутнє
На даний момент Ілля (продовжує навчання, займається футболом). ( Я Хочу стати поліцейським, ) і наполегливо йду до своєї мети.Його життєвий шлях лише починається, і попереду ще багато відкриттів, досягнень та успіхів. Ілля – це людина, яка прагне розвиватися, вдосконалювати свої навички та робити світ кращим.