Відмовлено РП Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Мітчелл

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Сер 2024
Дописи
43
Реакції
50
Бали
23

Розділ 1: Моє народження та родина

Я народився в прекрасному місті Київ – столиці України. Це місто з багатою історією, неймовірною архітектурою та численними можливостями для розвитку. Київ завжди був для мене особливим місцем, де я виріс, вчився, займався спортом і мріяв про своє майбутнє.

Моя родина – це найважливіші люди в моєму житті. Вони завжди підтримували мене, надихали на нові досягнення та допомагали у складні моменти. У мене дуже дружні стосунки з батьками.

Мій тато – сильний, відповідальний і розумний чоловік. Він працює, щоб забезпечити нашу сім'ю, але завжди знаходить час для мене. Саме він прищепив мені любов до спорту, особливо до футболу. Разом ми часто дивимося футбольні матчі та граємо на стадіоні біля дому.

Моя мама – добра, турботлива та мудра жінка. Вона завжди вчила мене бути чесним, відповідальним і прагнути до кращого. Мама допомагає мені з навчанням, пояснює складні теми та підтримує у всіх починаннях.

Також у мене є бабуся і дідусь, яких я дуже люблю. Вони часто розповідають цікаві історії про своє життя, діляться мудрістю та готують найсмачніші страви.

Розділ 2: Дитинство та перші кроки у спорті

З самого малечку я був дуже активною дитиною. Мені подобалося бігати, стрибати, грати у дворові ігри та досліджувати світ навколо себе. Найбільше я любив проводити час на вулиці з друзями. Та Я маю дуже класних друзів які мене підтримують та завжди допомагають

Коли мені було 5 років, я вперше спробував грати у футбол. У дворі хлопці старші за мене ганяли м'яча, і я з цікавістю спостерігав за ними. Одного разу вони дозволили мені приєднатися. Це був один із найкращих моментів мого дитинства. Я відчув справжній азарт, коли вперше забив гол.

Після цього я попросив батьків записати мене в секцію футболу. Так почався мій спортивний шлях.

Розділ 3: Футбол – моє життя

Футбол став невід'ємною частиною мого життя. Я тренувався кілька разів на тиждень, брав участь у дитячих турнірах і прагнув покращувати свої навички.

Було я грав в дитинстві і я е тоді був зовсім малий то ми почали матч ми одразу розігруємо м'яч біжимо до воріт противника та бємо по воротам та воротарь ловиь м'яч потім ми відбігаємо та чекаємо пока воротарь викине м'яч ось він кидає м'яч противники біжать в наш бік воріт ми вибиваємо м'яч у противника мені передають м'яч по флангу я його вдало ловлю біжу до воріт противника обхожу двух зашитників потім обігрую та забиваю свій 1 гол на матчі ми всі на радостях біжимо до своєї сторони потім противнки розігрують мяч і рахунок покищо 0:1 в нашу пользу противники розігрують м'яч і бють по воротам і наш воротарь ловить м'яч та ми біжимо до воріт противника та воротярь викидає м'яч прямо в ноги нашому по комадні він біжить до воріт та пробує бити гол но не виходить він промахується міммо воріт рахунок 0:1 поки ми виграємо часу остається 20 хвилин противники розігрують м'яч і біжать до наших воріт та час 15 хвилин противники біжать до наших воріт та нажаль забивають гол рахунок 1:1 часу обмальн 10 хвилин ми командою зібрались обдумати план ми вирішили воротарь не повинен пропускати м'ячі а наше діло як умога швидше забити гол ми всі розходимось наш тренер кричить ХЛОПЦІ ДАВАЙТЕ ми всі зібралися та почали розігрувати м'яч біжимо пасуючись по флангу до воріт противника підбігаємо до воріт ііііііііііі наш по команді забиває ГОЛЛЛЛ рахунок 1:2 в нашу пользу час закінчився я ось це мій перший виграний матч.

Тренування були нелегкими, але я ніколи не здавався. Ми працювали над технікою, витривалістю, тактикою гри. Я навчився швидко приймати рішення, розуміти дії партнерів по команді та правильно діяти в критичних ситуаціях.

Одна з найкращих миттєвостей у моєму житті – це коли наша команда виграла перший турнір. Це було неймовірне відчуття – стояти разом із друзями, тримаючи кубок переможців, і розуміти, що наша праця дала результат.

Футбол дав мені не лише спортивні досягнення, а й важливі життєві уроки:

1. Командна робота – я навчився працювати разом з іншими, підтримувати партнерів і довіряти їм.
  2. Наполегливість – успіхи приходять лише до тих, хто не боїться труднощів.
  3. Дисципліна – регулярні тренування привчили мене до самоконтролю та відповідальності.

Розділ 4: Шкільне життя та мрії про майбутнє

Навчання для мене також важливе. Я розумію, що для досягнення своєї мрії потрібно мати хорошу освіту. У школі я намагаюся добре вчитися, особливо звертаючи увагу на предмети, які знадобляться мені в майбутньому.

Мої улюблені предмети:

• Правознавство – я хочу знати закони та свої права.
  • Історія – мене цікавить, як розвивалася наша країна та світ у цілому.
  • Фізкультура – звісно, адже я спортсмен.
Я хочу стати поліцейським. Це моя мрія з дитинства, тому що я хочу захищати людей, боротися зі злочинністю та робити світ справедливішим.

Я розумію, що це нелегка робота. Поліцейський має бути фізично сильним, розумним, сміливим і відповідальним. Тому я вже зараз готуюся до цього – займаюся спортом, вивчаю закони та розвиваю силу волі.

Розділ 5: Друзі та дозвілля

Мої друзі – це люди, з якими я проводжу багато часу. Ми разом граємо у футбол, гуляємо містом, обговорюємо різні теми та просто добре проводимо час.

Також у нас є спільне захоплення – комп'ютерні ігри. Однією з моїх улюблених є Ukraine GTA. Ця гра дозволяє зануритися у віртуальний світ, досліджувати міста, взаємодіяти з іншими гравцями та отримувати нові емоції.

Але я завжди намагаюся знайти баланс між іграми та реальним життям, адже важливо не тільки відпочивати, а й працювати над собою.

Розділ 6: Майбутнє та мої плани

Я впевнений, що кожна людина має свою мету, і якщо наполегливо працювати, то можна досягти будь-якої мрії.

Мій план на майбутнє:

1. Закінчити школу з хорошими оцінками – це допоможе мені вступити до навчального закладу для поліцейських.
  2. Продовжувати займатися спортом – фізична підготовка дуже важлива для поліцейського.
  3. Вивчати закони та правознавство – щоб бути професіоналом у своїй справі.
  4. Розвивати силу волі та характер – поліцейський має бути впевненим у собі та відповідальним.
Я хочу, щоб у нашій країні було безпечніше жити, щоб люди довіряли поліції, і щоб закон дійсно працював.

Висновок

До 15 років у мене вже сформувалися головні життєві цінності – спорт, дружба, прагнення до справедливості та мрія стати поліцейським.

Я знаю, що попереду ще багато труднощів, але я готовий до них. Я маю чудову підтримку – моїх батьків, друзів і тренерів.

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,564
Реакції
2,335
Бали
253
Вітаю! Нажаль, ваша біографія відмовлена.

25. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

З правилами написання РП біографії можете ознайомитись
тут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі