Відмовлено РП-Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
29
Реакції
8
Бали
11
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Максим Володимеров Сергійович
Стать: Чоловіча
Снимок экрана 2026-02-16 202337.png

Мати - Світлана Володимерівна
Батько - Сергій Володимеров
Зріст та вага: Зріст - 179 см; Вага - 92 кг.
Дата народження: 10.12.2010
Вік: 15 років
Місце народження: Україна, Суми
Національність: Украинець
Місце проживання: м. Суми
Захоплення: Спорт, комп'ютерні ігри.
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Карі очі
Зачіска: Середня довжина, темна
Відмітні знаки: Середній ніс серйозний погляд
Мене звати Максим Володимеров Сергійович. Я народився 10 грудня 2010 року в місті Суми, Україна, де проживаю і на сьогодні. Мені 15 років, за національністю я українець. Виріс у повній родині, де мене виховували в атмосфері дисципліни, поваги та відповідальності.

Моя мати, Світлана Володимирівна, завжди підтримувала мене, допомагала долати труднощі та вчила бути чесним і справедливим. Батько, Сергій Володимеров, прищепив мені витримку, силу характеру та наполегливість. Завдяки їхньому вихованню я навчився контролювати свої емоції, тверезо оцінювати ситуації та відповідально ставитися до своїх рішень.

З дитинства я захоплююся спортом і веду активний спосіб життя. Регулярні тренування допомогли мені сформувати спортивну статуру, при зрості 179 см і вазі 92 кг. Фізична підготовка є важливою частиною мого життя, оскільки вона розвиває не лише тіло, а й силу волі, дисципліну та самоконтроль.

У вільний час я цікавлюся комп’ютерними іграми, які розвивають логічне мислення, швидку реакцію та навички командної взаємодії. Я намагаюся постійно розвиватися, поєднуючи навчання, спорт і особисті інтереси.

Зовні я маю карі очі, темне волосся середньої довжини, середній ніс і серйозний погляд, що відповідає моєму стриманому та врівноваженому характеру. Я спокійний, зосереджений і відповідальний, завжди прагну діяти обдумано та впевнено.

На даному етапі життя я не одружений і зосереджений на власному розвитку, навчанні та формуванні майбутніх цілей. Моє головне прагнення — стати сильною, самостійною та гідною людиною, здатною відповідати за свої вчинки та будувати стабільне майбутнє.

Останнє редагування модератором:

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
345
Реакції
178
Бали
103
Вітаю
Відмовлено!
Причина:
. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 3000 символів(без пропусків).
[У вас 2099]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі