Відмовлено РП-Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
29
Реакції
8
Бали
11
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Максим Володимеров Сергійович
Стать: Чоловіча
Снимок экрана 2026-02-16 202337.png

Прикріпити файли

• Редагувати прихованоЯкщо вибрано, тоді примітка "Останнє редагування" не буде додана до допису.
      • Очистити інформацію про останнє редагуванняЯкщо вибрано, будь-яка наявна примітка "Останнє редагування" буде вилучена.
  • Сповістити автора про цю дію. Причина:

• Зверніть увагу, що автор побачить це оповіщення, навіть якщо він більше не зможе переглянути свій допис.

Зберегти Скасувати
[IMG alt="Олександр Сазантов"]https://forum.ukraine-gta.com.ua/data/avatars/m/46/46077.jpg?1769988072[/IMG]

Олександр Сазантов

Модератор|Зас.КурRP ЗГС Зльот|Північна Україна 04​

Модератор
Вітаю
Схвалено!

Oleksandr Sazantov ❖
Admins Team 04
Цитата Відповісти
Виділити для модерування Скарга Змінити Видалити

[IMG alt="Олександр Сазантов"]https://forum.ukraine-gta.com.ua/data/avatars/m/46/46077.jpg?1769988072[/IMG]

Напишіть свою відповідь...
Відповісти
Прикріпити файли Вкласти цитати...

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 1, Гостей: 0)​

Поділитися:
FacebookWhatsAppЕлектронна поштаПосилання

ПРО НАС​

Україна ГТА - це модифікація популярної гри Grand Theft Auto, яка розроблена в Україні і містить в собі елементи української культури та специфіки. В даній модифікації можна зустріти українські автомобілі, пейзажі, будівлі та інші елементи.

У грі можна вільно рухатись по великому місту, здійснювати різні види злочинів, займатись торгівлею та заробляти гроші. Також, в грі можна взаємодіяти з іншими гравцями у мультиплеєрному режимі.

Онлайн-статистика​

Користувачі онлайн212Гостей онлайн82Усього відвідувачів294
Загальна кількість користувачів може включати прихованих відвідувачів.

Мати - Світлана Володимерівна
Батько - Сергій Володимеров
Зріст та вага: Зріст - 179 см; Вага - 92 кг.
Дата народження: 10.12.2010
Вік: 15 років
Місце народження: Україна, Суми
Національність: Украинець
Місце проживання: м. Суми
Захоплення: Спорт, комп'ютерні ігри.
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Спортивна
Колір очей: Карі очі
Зачіска: Середня довжина, темна
Відмітні знаки: Середній ніс серйозний погляд
Мене звати Максим Володимеров Сергійович. Я народився 10 грудня 2010 року в місті Суми, Україна, де проживаю і на сьогодні. Мені 15 років, за національністю я українець. Я виріс у повній родині, де панували взаємоповага, дисципліна, відповідальність та турбота одне про одного. Саме родина стала основою формування мого характеру, світогляду та життєвих цінностей.

З раннього дитинства мене виховували в атмосфері любові, підтримки та вимогливості. Батьки прищеплювали мені повагу до старших, відповідальне ставлення до обов’язків, чесність, працьовитість і наполегливість. У нашій сім’ї завжди цінували освіту, моральні принципи та здоровий спосіб життя. Завдяки цьому я змалку навчився ставити перед собою цілі та прагнути до їх досягнення.

Моя мати, Світлана Володимирівна, є для мене прикладом доброти, терпіння та мудрості. Вона завжди підтримувала мене у складних ситуаціях, допомагала знаходити правильні рішення та вчила не опускати рук перед труднощами. Від неї я навчився співпереживати, розуміти інших людей, бути уважним до почуттів близьких. Мама прищепила мені любов до навчання, саморозвитку та прагнення постійно вдосконалюватися. Вона навчила мене цінувати час, правильно його планувати та використовувати з користю.

Мій батько, Сергій Володимеров, відіграв важливу роль у формуванні моєї сили характеру, витримки та дисциплінованості. Він завжди вимагав відповідального ставлення до справ, навчав мене не боятися труднощів і наполегливо працювати заради результату. Батько прищепив мені прагнення до фізичного розвитку, загартованості та самоконтролю. Його життєвий приклад навчив мене не відступати перед складнощами, вірити у власні сили та ніколи не здаватися.

З дитинства я був активною та допитливою дитиною. Мені завжди було цікаво пізнавати навколишній світ, дізнаватися нове та розширювати свій кругозір. Я рано почав цікавитися спортом, рухливими іграми та фізичною активністю. Уже в молодшому віці зрозумів, що спорт допомагає не лише підтримувати гарну фізичну форму, а й розвивати характер, силу волі та дисципліну.

Особливе місце в моєму житті займає спорт. Регулярні тренування стали невід’ємною частиною мого щоденного розпорядку. Вони допомогли мені сформувати спортивну статуру: при зрості 179 сантиметрів моя вага становить 92 кілограми. Я маю добре розвинену мускулатуру, витривалість, силу та координацію рухів. Однак для мене найціннішим у спорті є не лише фізичний розвиток, а й формування внутрішніх якостей.

Завдяки систематичним тренуванням я навчився самодисципліні, наполегливості, витримці та відповідальності. Спорт виховав у мені вміння працювати над собою, не зупинятися перед труднощами та впевнено йти до мети. Кожне тренування — це випробування на силу волі, терпіння та характер. Я навчився долати втому, біль та сумніви, що допомагає мені і в повсякденному житті.

Фізична активність позитивно впливає на моє самопочуття, працездатність і психологічний стан. Я відчуваю приплив енергії, покращення настрою та впевненість у власних силах. Усвідомлюючи важливість здорового способу життя, я намагаюся дотримуватися правильного режиму дня, збалансованого харчування та повноцінного відпочинку. Для мене здоров’я — це фундамент майбутнього успіху, тому я відповідально ставлюся до його збереження.

Навчання займає важливе місце в моєму житті. Я намагаюся сумлінно виконувати навчальні обов’язки, уважно слухати вчителів та відповідально ставитися до кожного предмета. Особливо мене цікавлять дисципліни, що розвивають логічне мислення, аналітичні здібності та здатність до самостійного прийняття рішень. Я прагну не просто отримувати оцінки, а дійсно розуміти матеріал і застосовувати знання на практиці.

Я усвідомлюю, що освіта є ключем до успішного майбутнього. Саме тому намагаюся постійно вдосконалювати свої знання, розширювати кругозір та працювати над власним інтелектуальним розвитком. Мені цікаво дізнаватися про різні сфери життя, читати пізнавальну літературу, переглядати освітні матеріали та займатися самоосвітою.

У вільний час я захоплююся комп’ютерними іграми, які розвивають логіку, стратегічне мислення, уважність та швидкість реакції. Я вважаю, що ігри можуть бути корисними, якщо використовувати їх у помірній кількості. Вони допомагають тренувати пам’ять, концентрацію уваги, здатність аналізувати ситуацію та приймати швидкі рішення. Крім того, багато ігор сприяють розвитку навичок командної роботи, що є важливим у сучасному суспільстві.

Окрім ігор, мене цікавлять сучасні технології, комп’ютерна техніка, програмування та цифровий світ загалом. Я прагну розуміти, як працюють сучасні системи, як створюються програми та як функціонує інтернет. Ці знання відкривають широкі можливості для професійного розвитку та самореалізації в майбутньому.

Я намагаюся поєднувати навчання, спорт, хобі та відпочинок таким чином, щоб зберігати баланс між фізичним, інтелектуальним і емоційним розвитком. Вважаю, що гармонійний спосіб життя є запорукою щастя, успіху та внутрішньої рівноваги.

Зовні я маю карі очі, темне волосся середньої довжини, середній ніс та серйозний, зосереджений погляд. Мій зовнішній вигляд відображає мій характер — стриманий, врівноважений, спокійний. Я не схильний до імпульсивних вчинків, завжди намагаюся діяти обдумано та відповідально. Вмію контролювати свої емоції, аналізувати ситуацію та приймати зважені рішення.

За характером я наполегливий, дисциплінований, відповідальний та цілеспрямований. Я звик ставити перед собою конкретні завдання та крок за кроком рухатися до їх виконання. Не боюся труднощів, оскільки розумію, що саме вони формують сильну особистість. Кожна помилка для мене — це досвід, який допомагає ставати кращим.

У спілкуванні з людьми я намагаюся бути ввічливим, коректним та доброзичливим. Поважаю думку інших, вмію слухати та знаходити компроміси. Для мене важливо підтримувати гарні стосунки з оточуючими, адже взаєморозуміння та підтримка відіграють велику роль у житті кожної людини.

Я ціную дружбу, вірність та щирість. Вважаю, що справжні друзі пізнаються у складних ситуаціях. Я завжди готовий допомогти близьким, підтримати у важку хвилину та поділитися радістю. Відданість, чесність та взаємоповага є основою міцних людських стосунків.

На даному етапі життя я не одружений і зосереджений на особистому розвитку, навчанні та формуванні майбутніх життєвих цілей. Моє головне прагнення — стати сильною, самостійною, відповідальною та гідною людиною, здатною відповідати за свої вчинки та приймати важливі рішення. Я прагну досягти професійної реалізації, створити міцну сім’ю та побудувати стабільне й успішне майбутнє.

Я розумію, що шлях до успіху вимагає наполегливої праці, терпіння та самодисципліни. Саме тому я готовий працювати над собою щодня, розвивати свої здібності, долати труднощі та не зупинятися на досягнутому. Я вірю, що наполегливість, працелюбність та віра у власні сили допоможуть мені реалізувати свій потенціал і досягти поставлених цілей.

Я мрію про майбутнє, в якому зможу бути корисним своїй родині, своїй країні та суспільству загалом. Хочу зробити свій внесок у розвиток держави, досягти професійного успіху та залишити після себе добрий слід. Я прагну стати прикладом для інших, показати, що завдяки праці, наполегливості та самодисципліні можна досягти високих результатів.

Підсумовуючи, можу сказати, що моє життя — це постійний рух уперед, саморозвиток і прагнення до вдосконалення. Я не боюся труднощів, адже сприймаю їх як можливість стати сильнішим. Моє головне завдання — реалізувати себе як особистість, досягти поставлених цілей та побудувати гідне, успішне й щасливе життя.

Останнє редагування модератором:

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,577
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
2.7 Звичайна RP Біографія дійсна протягом 3 місяців з моменту її схвалення

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі